Предишната тема :: Следващата тема |
Какво за вас е секса? |
А/Забавление |
|
47% |
[ 11 ] |
Б/Мода |
|
4% |
[ 1 ] |
В/Традиция |
|
4% |
[ 1 ] |
Г/....или мигновенно преживяване |
|
43% |
[ 10 ] |
|
Общо гласове : 23 |
|
Автор |
Съобщение |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Съб Авг 25, 2007 12:23 pm Заглавие: Секс-забавление,мода,традиция. |
|
|
Според вас като какво трябва да се определя секса?Като поредната модна традиция излизаща с нови и разнообразни пози.Или като забавление за двама след поредния купон.Или може би сексът за вас е традиция която изпълнявате или ще изшълнявате в един и същи ден от седмицата,месеца или пък годината.
Последната промяна е направена от gogo__16 на Съб Авг 25, 2007 1:17 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ioni

|
Пуснато на: Съб Авг 25, 2007 12:35 pm Заглавие: |
|
|
Нито едно от трите.Чесно казано по-неточни определения за секса не съм чувала.Сексът е удоволствие,което даваш и получаваш,той е начин да покажеш чувствата си или настроението си в момента.Това не е мода,за да я следваш,нито традиция-за да я правиш 2 пъти на седмица в точно определени дни например.Забавление се приближава поне малко до истинската същност на секса според мен,но пак не може да се каже,че е това.Сексът е нещо лично,което всеки човек чувства за себе си и го възприема по собствен начин. _________________ If I WaNt To
I CaN TaKe YoU
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
plami

Регистриран на: 17 Май 2007 Мнения: 3838 Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV
|
Пуснато на: Съб Авг 25, 2007 12:44 pm Заглавие: |
|
|
И според мен не се оцелил в предложенията!Малко я по редактирай! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
емчето

|
Пуснато на: Съб Авг 25, 2007 2:48 pm Заглавие: |
|
|
Гласувах за забавление,но и аз не мисля,че е най-точното!За мане секса е удоволствие..Ххахахах тва традиция ме разби..Едно е традиция..примерно всяка година на еди коя си дата да се събирате y баба и дядо,друго е секса.Аз лично бих правила секс за удоволствие...,но разбирасе с презерватив.Иначе като цяло,ако темата е за секса бих изказала мнението си!Не може бес секс...Не говоря,за удоволствието,ами за тва,че без него няма да има хора.А без хора..не стаа...Но не приемам малките момиченца,които на 11 започват да го правят!За мен 15-16 е напълно нормално! _________________
Веднъж се живее....Beeee happyyyyy.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Съб Авг 25, 2007 3:39 pm Заглавие: |
|
|
ioni написа: |
Нито едно от трите.Чесно казано по-неточни определения за секса не съм чувала.Сексът е удоволствие,което даваш и получаваш,той е начин да покажеш чувствата си или настроението си в момента.Това не е мода,за да я следваш,нито традиция-за да я правиш 2 пъти на седмица в точно определени дни например.Забавление се приближава поне малко до истинската същност на секса според мен,но пак не може да се каже,че е това.Сексът е нещо лично,което всеки човек чувства за себе си и го възприема по собствен начин. |
Това бих казала и аз!
Всичко от посочените твърдения в анкетата са пълен, ама пълен абсурд! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
petq
Регистриран на: 10 Май 2007 Мнения: 2053 Местожителство: Град на греха
|
Пуснато на: Чет Авг 30, 2007 4:14 pm Заглавие: |
|
|
Нито едно от трите.Чесно казано по-неточни определения за секса не съм чувала.Сексът е удоволствие,което даваш и получаваш,той е начин да покажеш чувствата си или настроението си в момента.Това не е мода,за да я следваш,нито традиция-за да я правиш 2 пъти на седмица в точно определени дни например.Забавление се приближава поне малко до истинската същност на секса според мен,но пак не може да се каже,че е това.Сексът е нещо лично,което всеки човек чувства за себе си и го възприема по собствен начин. |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
petq
Регистриран на: 10 Май 2007 Мнения: 2053 Местожителство: Град на греха
|
Пуснато на: Чет Авг 30, 2007 4:16 pm Заглавие: |
|
|
емчето написа: |
Не приемам малките момиченца,които на 11 започват да го правят! |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
SunFlower
|
Пуснато на: Чет Авг 30, 2007 6:00 pm Заглавие: |
|
|
Напълно съм съгласна!  _________________ Aз се обърнах да погледна не се ли е обърнал той, за да погледне не съм ли се обърнала аз. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cassie_13

Регистриран на: 04 Ное 2006 Мнения: 1200 Местожителство: in the middle of bulgaria's centerxD
|
Пуснато на: Чет Авг 30, 2007 6:25 pm Заглавие: |
|
|
petq написа: |
|
_________________ You know you love me,bitch
XOXO,Gossip girl
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
KiSs

Регистриран на: 20 Апр 2006 Мнения: 3556 Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]
|
Пуснато на: Чет Авг 30, 2007 8:10 pm Заглавие: |
|
|
cassie_13 написа: |
petq написа: |
|
|
 _________________ Ena tha 'maste gia panta emis
de tha mas xorisi kanis kardia mou
ena ke mazi tha pame makria
s' ola ta taxidia esy konta mou... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pepito sladkata
|
Пуснато на: Чет Окт 11, 2007 4:40 pm Заглавие: |
|
|
От тези всички в анкетата-ами не е нищо вклучено в анкетата |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jkm93

Регистриран на: 10 Фев 2007 Мнения: 1544 Местожителство: В тФоИтЕ сЪнИщЪъЪЪ :pPp
|
Пуснато на: Чет Окт 11, 2007 4:49 pm Заглавие: |
|
|
Внимание Гого за 100-тен път получава наградата за улигофрения!
Ама тва традиция ме разби тотално или пък мода.Гого прегледай са при специалист вече и то спешно! _________________ Весела Коледа и щастлива Нова Година!
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Чет Окт 11, 2007 5:58 pm Заглавие: |
|
|
jkm93 написа: |
Внимание Гого за 100-тен път получава наградата за улигофрения!
Ама тва традиция ме разби тотално или пък мода.Гого прегледай са при специалист вече и то спешно! |
Гръмни се _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Чет Окт 11, 2007 9:40 pm Заглавие: |
|
|
Сексът....ами той е доставяне на удоволствие,мигновено преживяване,след поредния купон или с поредното гадже...Не мисля че е нещо,което може да се опише с думи тъй като всеки го възприема по различен начин...Определено е нещо,около което се върти общо взето всичко и всички...Мисля,че сексът не е тема табу както е бил до преди години...И е много много хубава и полезна идея да се говори повече на тази тема Определено е важно за всички нас,младите хора....Пози,мода,физическа нужда...не знам не мога да дам определение за секса...Но определено мога да кажа,че ми доставя удоволствие и това е най-важното в случая Но каквото и да правим,с който и да го правим,както и да го правим трябва да използваме предпазни средства...Пък всичко друго си идва от само себе си Правете секс,не война _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Чет Окт 11, 2007 11:37 pm Заглавие: |
|
|
jessy написа: |
Правете секс,не война |
А тъййй... кратко и ясно и по тоя случай Глория и Азис - Прави любов, а не война.mp3 А наздрае леле тая тема избива на къртене _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|