Предишната тема :: Следващата тема |
Националното турне на Слави vs Планета Дерби |
Слави естествено - той е на светлинни години от Пайнер! |
|
59% |
[ 19 ] |
На Планета беше по-хубаво |
|
40% |
[ 13 ] |
|
Общо гласове : 32 |
|
Автор |
Съобщение |
Forest_girl
|
Пуснато на: Вто Авг 21, 2007 3:20 pm Заглавие: Турнето на Слави vs Турнето на Пайнер |
|
|
Е, очаквам вашите мнения и разкази, ако сте ходили!  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
WENDY

|
Пуснато на: Вто Авг 21, 2007 6:07 pm Заглавие: |
|
|
На турнетата на Слави съм ходила винаги! Изключението е само 1 - през 2005 година го пропуснах, защото бях на море. Но ако си бях във Враца, задължително щях да отида.
На турнетата на Пайнер съм ходила преди, когато слушах попфолк.
Конкретно за тази година - пропуснах Пайнер, а отидох на концерта на Слави. Аз вече разказах в неговата тема как съм си изкарала. Много беше яко! Просто няма начин в рамките на 3 часа да видиш на едно място Слави, Ку-ку бенд, айдълите, Метин и другите от "Танцувай с мен", Краси Радков (Гацо, Цеко, Станиславчо...), Виктор Калев (Рънърса, Гугутка Заспалова...) и да не си изкараш страхотно! Просто купона е гарантиран! Особено аз как бях на седмото небе, че ще видя Пламен... И как целия стадион аплодираше Краси Радков и припяваше "Леко, баце, леко!"
Турнетата на Слави винаги са били номер 1, особено тазгодишното! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Forest_girl
|
Пуснато на: Вто Авг 21, 2007 7:20 pm Заглавие: |
|
|
Напълно съм съгласна с теб
Ето как изкарах и аз
Код: |
Искам да се похваля, че вчера ходих на концерта на Слави и беше страхотно!
първо пяха тия от мюзик айдъл и после всичко изгасна, стана тъмно и всички се се разкрещяха. На екрана пуснаха да се отброява 1 минута и всечки брояхме, викахме... И накроя прожекторите осветиха една кола и Слви излезе от нея с балета и мина по тревата на 5крачки от нас (ние най-отпред естествено! =). Като се качи на сцената пя "Ад и Рай" и после пя със Софи Маринова, после Тя и устата. Пяха и Слави и Невена. А актьорите бяхя много забавни. Даже Гацо Бацов хвърли 3топки в публиката! . И като пяха окло два часа и половина някъде излязоха поклониха се и имаше много готина заря! А Слави през цялото време викаше "Супер сте София" А ние как викахме не е истина! И като свърши концерта и никой не си тръгваше - всички се развикахме "още, още" и след 10минути той излезе и каза "Не искате ли да спим?"
, а ние "Нееееееееее" и Слави каза "Добре тогава концерта започва сега" и хората напровж полудяха! =))) Той пя още един час и два пъти слезе от сцената и се поклони точно пред нас. И ни се усмихваше . И накрая каза, че съжалява, че досега не е правил Концерт в София и със сигурност ще се видим пак! (y) Абе, на по хубав концерт не съм била! =)
|
|
 |
KiSs

Регистриран на: 20 Апр 2006 Мнения: 3556 Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]
|
Пуснато на: Вто Авг 21, 2007 7:47 pm Заглавие: |
|
|
Ми аз ходих и на концерта на Планета,и на концерта на Слави..(може ли аз да изпусна такова разбиване?)
На Планета,80% от публиката беше до 18 години..пяхме с певиците,денсихме и т.н.Бе яко избух си беше...
Обачеее...Слави направи шоу!Ей шапка му свалям на този човек!Въпреки болеста му,въпреки падналия му рейтинг,въпреки хората които му пречат и го конкурират,Слави си остава номер 1!
Хората присъстващи на концерта на Планета,запълниха много малка част от стадиона,до като Слави запълни целия стадион и всичко беше супер!Слави си е Слави..и конкуренция немааа... _________________ Ena tha 'maste gia panta emis
de tha mas xorisi kanis kardia mou
ena ke mazi tha pame makria
s' ola ta taxidia esy konta mou... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Forest_girl
|
Пуснато на: Вто Авг 21, 2007 8:01 pm Заглавие: |
|
|
Да наистина, Слави е велик! В София пя 1час на бис
Пайнер нямаха концерт, но миналата година... много са по-зле от Слави той е велик! Той напълни стадион "Академик"  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Storm.of.Love
|
Пуснато на: Вто Авг 21, 2007 8:31 pm Заглавие: |
|
|
Въобще беше велико, няма какво да допълня, Слави не само направи шоу, ами и даде всичко от себе си.  _________________ Искам да бъда аз слънцето,
за да съм всеки твой ден...!
Искам да бъда аз въздуха,
за да не можеш без мен...! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plami

Регистриран на: 17 Май 2007 Мнения: 3838 Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV
|
Пуснато на: Чет Авг 23, 2007 1:13 pm Заглавие: |
|
|
Слави е шоумен №1 и турнето на "Планета" не може да му стъпи и на малкия му пръст! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
petq
Регистриран на: 10 Май 2007 Мнения: 2053 Местожителство: Град на греха
|
Пуснато на: Чет Авг 30, 2007 6:47 am Заглавие: |
|
|
Никога не съм ходила на нито едно от тези турнета и не мога да направя ясна съпоставка
Въпреки това предполагам,че Слави е по-добър от изпълнителите на "Пайнер" във всяко едно отношение  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zlatina_savova
|
Пуснато на: Пет Авг 31, 2007 11:15 am Заглавие: |
|
|
Аз съм фенка на Слави и следователно съм отишла на концерта му
в Пловдив
В Пловдив на концерта на Слави имаше 30 000 души
Извикахме Слави на бис
И свърши чак към 00:00 пруз нощта
Беше супер.Изживяването бе емоционално
Догодина ако Слави прави турне пак отиваме |
|
Върнете се в началото |
|
 |
namina
|
Пуснато на: Пон Авг 18, 2008 4:39 pm Заглавие: |
|
|
PAYNER естествено.
Те са най-добрите,няма спор тук.
Но тук отбелязвам,че Слави изпълнява,страхотно ''назад,назад моме Калино'',когато пееше с ДЕСИ. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
WENDY

|
Пуснато на: Пон Авг 18, 2008 8:26 pm Заглавие: |
|
|
Жалко, че тая година нямаше турне на Слави...
Тия от Пайнер ги пропуснах отново и не съжалявам! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
6tefkata

|
Пуснато на: Пон Авг 18, 2008 9:43 pm Заглавие: |
|
|
Миналата година ходихме на турнето на слави и на билетчето ми пишеше,че ще е до 00:00 часа,а почваше в 21:00.Към 22:00 той се напрай,че ще си ходи и 5 минути беше извън сцената и почти всички си тръгнаха,ама ние останахме.След малко той пак дойде и почна да пее,а ние си намерихме по-хубави места.  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
winx

|
Пуснато на: Вто Авг 19, 2008 8:56 am Заглавие: |
|
|
6tefkata написа: |
Миналата година ходихме на турнето на слави и на билетчето ми пишеше,че ще е до 00:00 часа,а почваше в 21:00.Към 22:00 той се напрай,че ще си ходи и 5 минути беше извън сцената и почти всички си тръгнаха,ама ние останахме.След малко той пак дойде и почна да пее,а ние си намерихме по-хубави места.  |
И при нас така _________________
This time was diffrent
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out on my life
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
kuha_leika
|
Пуснато на: Чет Сеп 11, 2008 11:50 pm Заглавие: |
|
|
Тия пайнерките са на светлинни години от Слави! Той е номер 1 ! _________________ <3 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
natal4eto

|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 10:31 am Заглавие: |
|
|
Слави естествено _________________ Глория е номер едно |
|
Върнете се в началото |