Предишната тема :: Следващата тема |
Какви обувки предпочитате? :) |
Маратонки |
|
35% |
[ 16 ] |
Кецове |
|
13% |
[ 6 ] |
Ботуши |
|
4% |
[ 2 ] |
Сандали/Чехли |
|
15% |
[ 7 ] |
Обувки с висок ток |
|
26% |
[ 12 ] |
други (моля уточнете в поста си по - доло :) ) |
|
4% |
[ 2 ] |
|
Общо гласове : 45 |
|
Автор |
Съобщение |
cuHeo4ka
Регистриран на: 05 Мар 2007 Мнения: 104 Местожителство: Някъде из облаците :)
|
Пуснато на: Пон Апр 02, 2007 8:36 pm Заглавие: Обувки :) |
|
|
Кажете си сега какви обувки обичате да носите? Кои обувки са ви най - удобни? Какъв цвят обувки обичате да носите?... И такива неща  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
WENDY

|
Пуснато на: Пон Апр 02, 2007 8:50 pm Заглавие: |
|
|
Ами през лятото най-много обичам да нося чехли. Удобно ми е с тях и не ми е горещо. За цветове предпочитам бяло, кафяво или някакво бежово.
През зимата нося ботуши, които ми стигат почти до коленете и много обичам да си пъхам крачолите на дънките в тях. Като цвят винаги предпочитам черни ботушки, понеже не се цапат лесно.
През пролетта и есента нося маратонки. Супер удобни са! Цветът на маратонките за мен е без значение; важното е да ми отиват на дрехите, които нося! В момента имам едни светли сиво-сини маратончици, които нося от доста време.
А иначе сега ме е прихванало голямо желание да съм по-висока, затова смятам да си взема някакви високи обувки. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ajrata
|
Пуснато на: Пон Апр 02, 2007 9:36 pm Заглавие: |
|
|
оф...ам сложно е ...за всеки сезон си има обувки...лятото чехли или обувки с висок ток/обпжавам ги /през пролетта и есента маратонки,а през зимата високи ботушки както казах за всеки сезон  _________________ The children want to be big,the huge want to be again children...
Dreams... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Пон Апр 02, 2007 9:54 pm Заглавие: |
|
|
Обувки с висок ток - сандали и ботушки.
Зимата колкото и хлъзгаво да е си слагам ботушките с висок ток. Имам тренинг, но като всеки професионалист и аз си имам своите падЕния по дупе. Нооо..... има ли значение.
Лятото нося сандалки, защото не обичам маратонки. Обувам маратонки, но рядко. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
cuHeo4ka
Регистриран на: 05 Мар 2007 Мнения: 104 Местожителство: Някъде из облаците :)
|
Пуснато на: Пон Апр 02, 2007 10:50 pm Заглавие: |
|
|
Айде и аз да си кажа
Спортна натура съм и много обичам кецове и маратонки Но от скоро време много се дразня като пуснаха маратонките с маниста и лудите цветови комбинации - зелено и розово... Отврат
През лятото си нося маратонки по - често, защото никак не съм фен на чехлите... изобщо н е мога да си харесам никакви... пък зимата си нося ботушки задължително черни
Понякога ме избива и ми се иска да си понося нещо с ток
Това е от мен  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
charovnitsa_007
Регистриран на: 21 Юни 2006 Мнения: 512 Местожителство: при тайните агенти в ...София
|
Пуснато на: Вто Апр 03, 2007 10:26 am Заглавие: |
|
|
аз нося пантофки,тип балеринки (черни,бели,червени,сини...всякакви цветове общо взето,без розово,че го мразя )
но скоро ще тръгна с токчета,обещала съм си _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
БЯЛА ФЕЯ
|
Пуснато на: Сря Апр 18, 2007 9:26 am Заглавие: |
|
|
през зимата и аз много обичам черни ботушки с токчета.обичам да си пъхам крачолите в тях.когато е по-топло обичам да слагам и боти.
през пролетта и есента обичам обувки тип пантофка и такива на токчета,а когато съм в по-спортно настроение кецове(високи до коляното и от дънков плат без разни цветчета и сърчица) .
а за лятото обичам да нося гуменки и маратонки когато играя и сандалки,чехлички (на токчета ) а за лекичко по-хладно време еспадрили. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Miss_SlimShady
|
Пуснато на: Сря Апр 18, 2007 6:47 pm Заглавие: |
|
|
Аз си падам по по спортните обувки, най вече кецове, но през нося и чехли или сандалки _________________
Dein Auto und deine Scheine,
wir Bitches denken nur ans Eine!
Komm fick mit mir,
ich will fickn mit dir, ich will fickn mit dir |
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

Регистриран на: 24 Фев 2007 Мнения: 2903 Местожителство: област "София-град", община Столична
|
Пуснато на: Съб Юли 14, 2007 1:48 pm Заглавие: |
|
|
Преди около година несвалях кецовете и маратонките за нищо но сега нещо и аз преминах на токчета, а очудващото е че се справям доста добре на тях Та за лятото обичам сандалки на токчета, на платформи - сякви а зимата - черни ботушки..... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

Регистриран на: 24 Фев 2007 Мнения: 2903 Местожителство: област "София-град", община Столична
|
Пуснато на: Съб Юли 14, 2007 1:49 pm Заглавие: |
|
|
charovnitsa_007 написа: |
аз нося пантофки,тип балеринки (черни,бели,червени,сини...всякакви цветове общо взето,без розово,че го мразя )
но скоро ще тръгна с токчета,обещала съм си |
Мислех и аз тази пролет да се пробвам с пантофки на така и неможах да си харесам....  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
winx

|
Пуснато на: Сря Авг 01, 2007 9:38 am Заглавие: |
|
|
Еми....аз предпочитам най много маратончиците И ботушки....а не не ги обичам сеа кат се сетя как паднах по задник пред гуспожата!! А и чехлички междо пръстчето !!Страшни са!!! _________________
This time was diffrent
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out on my life
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
6tefkata

|
Пуснато на: Съб Авг 04, 2007 8:50 pm Заглавие: |
|
|
Както каза и ajrata за всеки сезон си има обувки:За лятото сандали,чехли и обувки с висок ток(разбира се да са освободени откъм пръстите);през зимата ботуши;през есента маратонки,а през пролетта ако е по-топло сандалки...  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
SlaDki`SuNiShta

Регистриран на: 02 Авг 2007 Мнения: 110 Местожителство: гр. Лясковец
|
Пуснато на: Нед Авг 05, 2007 10:27 am Заглавие: |
|
|
Ами вие казахте - за всеки сезон си има патъчки ! Обаче лично аз не понасям токчета !!!Ужас, как ходите на тях !?!? Предпочитам маратонки и изобщо спортни и ниски обувки !А сега за лятото си накупих само джапанки-червени, черни...Иначе имам и зелени, сини, бели...По принцип обаче наблягам на червения цвят!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 1:45 pm Заглавие: |
|
|
Маратонки винаги ще се носят, но от кецове никога през живота си няма пак да сложа.... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
fenka_daniel radcliffe

Регистриран на: 04 Мар 2007 Мнения: 1105 Местожителство: ф ГъзЪ нЪ геОгрАфиЪтЪ
|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 4:18 pm Заглавие: |
|
|
Маратонки... черни _________________ Понякога искам да съм това,което не съм...
Понякога не искам да живея...
Защото знам какво съм...
И какво не съм...
И разбирам,че няма смисъл...
Просто няма смисъл... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|