Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Търсене в Блясък

Маникюрът :)
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> МОДА
Предишната тема :: Следващата тема  

Каква дължина поддържате?
средна
54%
 54%  [ 35 ]
дълги ноктаци
18%
 18%  [ 12 ]
какво да си губя времето-изкуствени нокти и това е :)
3%
 3%  [ 2 ]
не поддържам никакъв маникюр
14%
 14%  [ 9 ]
от всичко по малко
9%
 9%  [ 6 ]
Общо гласове : 64

Автор Съобщение
charovnitsa_007

Местожителство: при тайните агенти в ...София

МнениеПуснато на: Пет Яну 05, 2007 5:27 pm    Заглавие: Маникюрът :) Отговорете с цитат

казвайте някои трикчета...аз ще споделя моите:

взимам пиличка и сядам пред Тв и си оправям ноктаците...понякога си слагам заздравителен лак,че ми се чупят ноктите...аз предпочитам средната дължина(дългите ги мразя,а какво остава за изкуствените)...а,сетих се за 1 трик(купа с топла вода,в която се сипва малко морска сол...това го правя сравнително рядко,но бива Laughing )

Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]

МнениеПуснато на: Чет Мар 08, 2007 5:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Леле..миналата година имах страхотни дълги нокти,но от 4-5 месеца нещо почнаха да се чупят и беляяят и напрао0о нз кво да прая,мисля да отида на маникюрист та да видя кво ше ми препоръча.Та сега поддържам средна дължина,обаче като видя,че едно нокътче се счупваа и айдеее..къси веднага ги правя всички. Wink

Ето малко снимки:

s' ola ta taxidia esy konta mou...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
charovnitsa_007

Местожителство: при тайните агенти в ...София

МнениеПуснато на: Съб Мар 10, 2007 2:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

първият е готин...аз имам позната,която просто е велика в майсторенето на графики в/у ноктите.Да не говорим,че нейните са направо перфектни-все едно е с ноктопластика Shocked ...много е добра;като имам време се оставям в ръцете й...мога да ви уверя,че се получават шедъоври Very Happy

Местожителство: област "София-град", община Столична

МнениеПуснато на: Съб Юли 14, 2007 1:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Супер много си поддържам ноктите.Можеби дори им отделям повече грижи и внимание от колкото на косата и гримът преди да изляза.Постоянно ме питат дали не ми е омръзнало веднъж седмично да ги рисувам и да се занимавам, но аз имам чувството че не може да ми омръзне..пък и вече дори не става бавно щот толко съм свикнала...
miss_sixty

МнениеПуснато на: Съб Юли 14, 2007 1:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

А що се отнася до изкуствените - мисля си че са абсолютно ненужни защото секи ако си ги подържа малко ще има хубави нокти - не е толко сложно....за това си има маникюристки и тн....
емчето

Местожителство: България

МнениеПуснато на: Пон Юли 16, 2007 1:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Много си ги гриза....престана пусна си маникюр за доста време,но кат ми се счупят пак почвам!ВРЕМЕ Е ДА ПРЕСТАНА!

Веднъж се живее....Beeee happyyyyy....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя AIM Адрес
miss_sixty

МнениеПуснато на: Вто Юли 17, 2007 2:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

емчето написа:
Много си ги гриза....престана пусна си маникюр за доста време,но кат ми се счупят пак почвам!ВРЕМЕ Е ДА ПРЕСТАНА!

хах! Smile - само от любопитство,винаги ми е било интересно - от нерви ли си ги гризеш или по навик Question
емчето

Местожителство: България

МнениеПуснато на: Сря Юли 18, 2007 9:34 am    Заглавие: Отговорете с цитат

miss_sixty написа:
емчето написа:

хах! Smile - само от любопитство,винаги ми е било интересно - от нерви ли си ги гризеш или по навик Question

По навик.....когато съм притеснена си кълча пръстите!

Веднъж се живее....Beeee happyyyyy....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя AIM Адрес
miss_sixty

МнениеПуснато на: Пет Юли 20, 2007 8:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

емчето написа:
miss_sixty написа:
емчето написа:

По навик.....когато съм притеснена си кълча пръстите!

'Кълчиш' - в смисъл на пукаш ли? (защото аз си ги пукам като съм нервна...) Wink
*Real^Angel*

Местожителство: ми така като гледам май съм си в нас

МнениеПуснато на: Пон Юли 23, 2007 8:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз си пукам пръстите също ама не от нерви ми ей така -навик кво да се прави макар,че не е никак полезно Rolling Eyes

а иначе за маникюра-и аз имам нокти (то няма човек без нокти де ама мойте за големички) братчедка ми ме пристрасти да си ги рисувам догаждам и като няма кво да правя си се разправям с тях,а като нямам време едноцветно и айде колкото да не е без хич
а иначе много ме кефи примерно взимам розов лак и нанасям ама малко повечко и после веднага преди да засъхне върху розовия слагам капчици бял и с една карфичка бързо размазвам накъдето ми хрумне няма точно определена посока колкото по несиметрично толкова по-фешън може да се пробва и с повече цветове да се шари абе както ви хрумне -на мен резултата много ми харесва
Laughing опитайте и вие Laughing

Не се взимайте насериозно Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
SunFlower

МнениеПуснато на: Чет Юли 26, 2007 9:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

моите нокти сущо са със средна дължина, защото мн се чупят. А иначе пторив чупене знам, че трябва да се ядат повече ябълки и го правя и наистина действа! Пробвайте и вие! Иначе ето ви един сайт с най-различни начини да си рисувате ноктите (мн ефектни при това).
http://www.snimka.bg/album.php?photo_id=1937696&vote=1

Искам да ви попитам как можете да слагате само снимка без да давате целия уеб адрес (както някой от вас са направили). При мен нещо не се получава или аз не мога да го направя като хората. 10х предварително Smile

miss_sixty

МнениеПуснато на: Вто Юли 31, 2007 10:41 am    Заглавие: Отговорете с цитат

SunFlower написа:
моите нокти сущо са със средна дължина, защото мн се чупят. А иначе пторив чупене знам, че трябва да се ядат повече ябълки и го правя и наистина действа! Пробвайте и вие! Иначе ето ви един сайт с най-различни начини да си рисувате ноктите (мн ефектни при това).
http://www.snimka.bg/album.php?photo_id=1937696&vote=1

Искам да ви попитам как можете да слагате само снимка без да давате целия уеб адрес (както някой от вас са направили). При мен нещо не се получава или аз не мога да го направя като хората. 10х предварително Smile

Натискаш img след това урл - то на снимката, която искаш да качиш(ще го намериш като върху нея дадеш дясно копчена мишката и отидеш на свойства)...копираш го слагаш го след img то и пак натискаш img.. и супата е готова.....
miss_sixty

МнениеПуснато на: Вто Юли 31, 2007 10:45 am    Заглавие: Отговорете с цитат

А що се отнася до чупенето на ноктите на мен лично много ми помагат заздравителите (но не лаковете заздравители) те са едни такива мазнички.Мажеш си ги върхо ноктите, гледаш да не се опреш някъде че ще го избършеш и след 20на мин примерно го измиваш...1 седмица така и ноктите стават бетон (поне мойте) Ако не сте опитвали още - пробвайте. Във всички аптеки се продават... Wink
winx

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Вто Юли 31, 2007 12:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мойте са горе доло средни!!Най много се дразня когат са станали сълки и некой се счупи Evil or Very Mad

This time was diffrent
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out on my life
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
SunFlower

МнениеПуснато на: Съб Авг 04, 2007 2:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

miss_sixty написа:
А що се отнася до чупенето на ноктите на мен лично много ми помагат заздравителите (но не лаковете заздравители) те са едни такива мазнички.Мажеш си ги върхо ноктите, гледаш да не се опреш някъде че ще го избършеш и след 20на мин примерно го измиваш...1 седмица така и ноктите стават бетон (поне мойте) Ако не сте опитвали още - пробвайте. Във всички аптеки се продават... Wink

И аз имам такъв заздравител, но нали съм нетърпелива и все искам от първия път да стане. Very Happy Иначе са хубави Smile
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> МОДА Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Страница 1 от 8

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети