Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Търсене в Блясък

NO CONNECTION
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 48, 49, 50  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> ТВ ПРЕДАВАНИЯ
Предишната тема :: Следващата тема  

ХАРЕСВА ЛИ ВИ ПРЕДАВАНЕТО NO CONNECTION?
ДА
40%
 40%  [ 20 ]
НЕ
59%
 59%  [ 29 ]
Общо гласове : 49

Автор Съобщение
*Real^Angel*

Местожителство: ми така като гледам май съм си в нас

МнениеПуснато на: Пон Юни 19, 2006 10:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ето какво ни очаква тази вечер Laughing ,лошото е само че тази вечер е единствената ни надежда да гледаме Rolling Eyes няма повторения вече Crying or Very sad

- Слушкахме музика в една количка чиято аудио система бе с мощност над 2000 вата.

- Поиграхме на една странна игра в която участниците с по-бавни реакций бяха удряни от електрически ток.

- Нова песен на металистите Органични газове на име "Завод за газ".

- И за финал...нещо много гнусно за което ме е срам изобщо да говоря...мамка му...

Пожелаваме ви НЕприятно гледане и знайте че до началото на месец септември NO CONNECTION няма да има повторения в сряда а ще се излъчва само в понеделник...тъпо нали ?!!!

Не се взимайте насериозно Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
zoi

Местожителство: Sofiq

МнениеПуснато на: Вто Юни 20, 2006 2:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

страхотно предаване беше Laughing Laughing

ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго Smile на нещастия могат да ни обрекат обстоятелствата, на любов се обричаме сами
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
*Real^Angel*

МнениеПуснато на: Вто Юни 20, 2006 4:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

да и на мен много ми хареса,е гнусничък си беше номера с изпотения Бобчо няма какво да се лъжем,но беше яко Wink

Без повторения !!! / 20.06.2006

Ако все още не сте разбрали, имайте в предвид че директорите на ММ взеха \"умното\" решение до края на лятото предаванията в телевизията да нямат повторения т.е. до началото на месец Септември ще можете да гледате NC само в понеделник а повторението в сряда няма да го има !!! Sad
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
rocho

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Сря Юни 21, 2006 11:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

В понеделник не можах да гледам и няма повторение Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Върнете се в началото
*Real^Angel*

МнениеПуснато на: Чет Юни 22, 2006 5:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

жалко Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad предаването наистина беше много готино Cool
ето това е най-гадното,че ако се случи някой път нещо и го изпуснем в понеделник и после няма как да си наваксаме Rolling Eyes тия от ММ верно не са добре с главата Mad Evil or Very Mad

Върнете се в началото
zoi

Местожителство: Sofiq

МнениеПуснато на: Пет Юни 23, 2006 3:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ММ с нова програмна схема
http://www.erogance.net/news/ от 23.06.2006
От понеделник, 19.06., ММ стартира с новата си лятна програмна схема. Тя ще бъде в сила до края на август 2006 г. Както обикновено, програмата е олекотена, съобразена с летния сезон, .....
Всяка неделя, .....,а в понеделниците, от 23:30, Нед отново ще обира точките в „No Connection“.

ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго Smile на нещастия могат да ни обрекат обстоятелствата, на любов се обричаме сами
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
*Real^Angel*

МнениеПуснато на: Пон Юни 26, 2006 2:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ето на това се казва много добра новина Laughing

Върнете се в началото
*Real^Angel*

МнениеПуснато на: Пон Юни 26, 2006 10:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Няколко гладни човека се бият за подхвърлена им храничка или познатата ни още от детската градина игра на име "Бий се народе" .

- Кръстосвахме софийските улици на лов за учебни коли с начинаещи шофьори и ги притеснявахме и стресирахме, като карахме близо до тах, свиркахме им с клаксони, присветвахме им с фарове и им показвахме неприлични жестове...гадни сме нали ?

- Анкета на тема : Какво е мнението ви за секс играчките ? С анкетатор Антон.

- И за финал, вижте как някои от нас се преоблякоха като жени и проституираха на околовръстния път на София...

Пожелаваме ви НЕприятно гледане и знайте че до началото на месец септември NO CONNECTION няма да има повторения в сряда а ще се излъчва само в понеделник...тъпо нали ?!!!

Върнете се в началото
*Real^Angel*

МнениеПуснато на: Пон Юни 26, 2006 11:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

е просто тази вечер предаването беше уникално както казва Роро не човешко Laughing супер Laughing

Върнете се в началото
~LINDSAY~

МнениеПуснато на: Нед Юли 02, 2006 11:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

мн оргинално предаване Laughing ! адски се кефя на нед!!!! голяма фенка съм му!!!!
*Real^Angel*

МнениеПуснато на: Пон Юли 03, 2006 2:27 am    Заглавие: Отговорете с цитат

~LINDSAY~ и ние страшно много го обичаме добре дошла сред феновете на Нед Laughing

Върнете се в началото
*Real^Angel*

МнениеПуснато на: Пон Юли 03, 2006 3:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ето това в скоро време ще можем да видим в NO CONNECTION
В някой от следващите броеве ще видите:

- Може би...това как след поредната простотия на обществено място бяхме преследвани и задържани от полицията...за сетен път...

- Нови, идиотски песни на металистите - Органични газове.

- Нови анкети със странни въпроси.

- Най-леките и дребни сред нас младежи нарочно се опитваха да повдигат от лег доста тежка щангичка и бяха притиснати от нея... слабаци...

- Футболче в което бяхме преоблечени, гримирани и тунинговани изцяло като жени Smile

- Опитахме се да залепим Мишо за тавана, както в рекламата на лепило по телевизията но ... Smile

- Ще ви покажем какво се случва, когато човек пишка срещу вятъра, като за да си направим вятър ползвахме един въздушен компресор за помпане на гуми.

- Нед и Кокера мразят пушачите и изгасиха цигарките на Боби и Ники с пожарогасител и кофа с вода Smile

Върнете се в началото
*Real^Angel*

МнениеПуснато на: Сря Юли 05, 2006 11:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ето тази визия на Нед е много готина

Laughing Laughing Laughing Wink Razz

Върнете се в началото
rocho

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Сря Юли 05, 2006 5:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хахахаха Нед е просто невероятен тук.
Върнете се в началото
*Real^Angel*

МнениеПуснато на: Пет Юли 07, 2006 4:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

дано в понеделник да дадат в предаването този номер,защото предчувствам че няма да бъде за изпускане Laughing

Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> ТВ ПРЕДАВАНИЯ Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 48, 49, 50  Следваща
Страница 26 от 50

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети