Предишната тема :: Следващата тема |
ХАРЕСВА ЛИ ВИ ПРЕДАВАНЕТО NO CONNECTION? |
ДА |
|
40% |
[ 20 ] |
НЕ |
|
59% |
[ 29 ] |
|
Общо гласове : 49 |
|
Автор |
Съобщение |
*Real^Angel*

Регистриран на: 19 Апр 2006 Мнения: 2053 Местожителство: ми така като гледам май съм си в нас
|
Пуснато на: Пон Юни 19, 2006 10:13 pm Заглавие: |
|
|
ето какво ни очаква тази вечер ,лошото е само че тази вечер е единствената ни надежда да гледаме няма повторения вече
- Слушкахме музика в една количка чиято аудио система бе с мощност над 2000 вата.
- Поиграхме на една странна игра в която участниците с по-бавни реакций бяха удряни от електрически ток.
- Нова песен на металистите Органични газове на име "Завод за газ".
- И за финал...нещо много гнусно за което ме е срам изобщо да говоря...мамка му...
Пожелаваме ви НЕприятно гледане и знайте че до началото на месец септември NO CONNECTION няма да има повторения в сряда а ще се излъчва само в понеделник...тъпо нали ?!!! _________________
Не се взимайте насериозно |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zoi
|
Пуснато на: Вто Юни 20, 2006 2:36 pm Заглавие: |
|
|
страхотно предаване беше  _________________
ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго на нещастия могат да ни обрекат обстоятелствата, на любов се обричаме сами |
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

Регистриран на: 19 Апр 2006 Мнения: 2053 Местожителство: ми така като гледам май съм си в нас
|
Пуснато на: Вто Юни 20, 2006 4:55 pm Заглавие: |
|
|
да и на мен много ми хареса,е гнусничък си беше номера с изпотения Бобчо няма какво да се лъжем,но беше яко
Без повторения !!! / 20.06.2006
Ако все още не сте разбрали, имайте в предвид че директорите на ММ взеха \"умното\" решение до края на лятото предаванията в телевизията да нямат повторения т.е. до началото на месец Септември ще можете да гледате NC само в понеделник а повторението в сряда няма да го има !!!
|
 |
rocho
|
Пуснато на: Сря Юни 21, 2006 11:33 pm Заглавие: |
|
|
В понеделник не можах да гледам и няма повторение  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 5:10 pm Заглавие: |
|
|
жалко предаването наистина беше много готино
ето това е най-гадното,че ако се случи някой път нещо и го изпуснем в понеделник и после няма как да си наваксаме тия от ММ верно не са добре с главата  _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
zoi
|
Пуснато на: Пет Юни 23, 2006 3:48 pm Заглавие: |
|
|
ММ с нова програмна схема
http://www.erogance.net/news/ от 23.06.2006
От понеделник, 19.06., ММ стартира с новата си лятна програмна схема. Тя ще бъде в сила до края на август 2006 г. Както обикновено, програмата е олекотена, съобразена с летния сезон, .....
Всяка неделя, .....,а в понеделниците, от 23:30, Нед отново ще обира точките в „No Connection“. _________________
ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго на нещастия могат да ни обрекат обстоятелствата, на любов се обричаме сами |
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 2:00 pm Заглавие: |
|
|
ето на това се казва много добра новина  _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 10:18 pm Заглавие: |
|
|
Няколко гладни човека се бият за подхвърлена им храничка или познатата ни още от детската градина игра на име "Бий се народе" .
- Кръстосвахме софийските улици на лов за учебни коли с начинаещи шофьори и ги притеснявахме и стресирахме, като карахме близо до тах, свиркахме им с клаксони, присветвахме им с фарове и им показвахме неприлични жестове...гадни сме нали ?
- Анкета на тема : Какво е мнението ви за секс играчките ? С анкетатор Антон.
- И за финал, вижте как някои от нас се преоблякоха като жени и проституираха на околовръстния път на София...
Пожелаваме ви НЕприятно гледане и знайте че до началото на месец септември NO CONNECTION няма да има повторения в сряда а ще се излъчва само в понеделник...тъпо нали ?!!! _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 11:20 pm Заглавие: |
|
|
е просто тази вечер предаването беше уникално както казва Роро не човешко супер  _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
~LINDSAY~
|
Пуснато на: Нед Юли 02, 2006 11:44 pm Заглавие: |
|
|
мн оргинално предаване ! адски се кефя на нед!!!! голяма фенка съм му!!!! _________________ ~Когато мога прощавам~Когото искам успявам~Когато целувам възпламенявам~Когато обичам наранявам~ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

|
Пуснато на: Пон Юли 03, 2006 2:27 am Заглавие: |
|
|
~LINDSAY~ и ние страшно много го обичаме добре дошла сред феновете на Нед  _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

|
Пуснато на: Пон Юли 03, 2006 3:33 pm Заглавие: |
|
|
ето това в скоро време ще можем да видим в NO CONNECTION
В някой от следващите броеве ще видите:
- Може би...това как след поредната простотия на обществено място бяхме преследвани и задържани от полицията...за сетен път...
- Нови, идиотски песни на металистите - Органични газове.
- Нови анкети със странни въпроси.
- Най-леките и дребни сред нас младежи нарочно се опитваха да повдигат от лег доста тежка щангичка и бяха притиснати от нея... слабаци...
- Футболче в което бяхме преоблечени, гримирани и тунинговани изцяло като жени
- Опитахме се да залепим Мишо за тавана, както в рекламата на лепило по телевизията но ...
- Ще ви покажем какво се случва, когато човек пишка срещу вятъра, като за да си направим вятър ползвахме един въздушен компресор за помпане на гуми.
- Нед и Кокера мразят пушачите и изгасиха цигарките на Боби и Ники с пожарогасител и кофа с вода  _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

|
Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 11:11 am Заглавие: |
|
|
ето тази визия на Нед е много готина
|
 |
rocho
|
Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 5:46 pm Заглавие: |
|
|
Хахахаха Нед е просто невероятен тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

|
Пуснато на: Пет Юли 07, 2006 4:40 pm Заглавие: |
|
|
дано в понеделник да дадат в предаването този номер,защото предчувствам че няма да бъде за изпускане  _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
|