Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
KiSs

Регистриран на: 20 Апр 2006 Мнения: 3556 Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]
|
Пуснато на: Пон Фев 26, 2007 8:02 pm Заглавие: |
|
|
gogo__14 написа: |
Alex написа: |
ludata_katalina написа: |
CrAzY_DeViLkIn написа: |
jessy написа: |
Наближава старта на риалити шоуто  |
След няколко часа е таман  |
МдАмЗз...ОчАкФам С уДоВоЛСтВИе Да пОчнЕ ДаН0 дА Е ИнТеРеСн0 |
оффффффф мене ме е яд,че не взеха приятелката ми,а тя пее много хубаво,ама сигурно пак са вкарали техни си хора като сестрата на Нели от "Сървайвър" например ще видим тая вечер кво са забъркали |
Оххх,нали от 20:00 почва да не го опусна? |
Ае ПоЧнА...ПуСкаЙ! _________________ Ena tha 'maste gia panta emis
de tha mas xorisi kanis kardia mou
ena ke mazi tha pame makria
s' ola ta taxidia esy konta mou... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
b cool
|
Пуснато на: Вто Фев 27, 2007 4:44 pm Заглавие: |
|
|
Аз бях на кастинга, имаше много талантливи хора с добри музикални познания и гласови дарби... и въпреки това не ги взеха... Предполагам, че са тарсили определени типажи или хора с определен тембър. Според мен преди кастинга психолози са обсадили какви хора им трябват... Със сигурност има и вразкари Все пак сме в БГ, да не забравяме  _________________ www.virtual-nightlife.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gerito_2606

|
Пуснато на: Вто Фев 27, 2007 7:04 pm Заглавие: |
|
|
BG_TeDo написа: |
Незнам какво ще представява това реалити, но от сега заевявам, че няма да го гледам.
Първо защото ще го продъцира Слави и второ ще го дават по няй-тъпата ТВ в България. |
хахаххахаххаххахххахахха...........ако битиви е най-тъпата телевизия,просто тогава другите/става въпрос за тези като---евроком,европа,канал 3,ринг тв,веселина,мсат,фокс краим,александра и т.н./трябва да не съществуват и аз да съм станал на трамвай!!!!  |
хахаха браво гого да те поущря един път  _________________
http://s4.bg.bitefight.org/c.php?uid=117509 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lin
Регистриран на: 14 Сеп 2006 Мнения: 1269 Местожителство: В СвеТа На ЛюБоВтА, В кЪщАтА нА бОлКаТа!!!!!
|
Пуснато на: Сря Фев 28, 2007 9:38 am Заглавие: |
|
|
Не знам точно какво стана но...вчера като гледах едно момиче пя наистина много хубаво а Глорчето и даде не зарад това че имала бяла роза в косата а бели дрехи и бялла роза не си утивали...е ся това за гласови данни ли оценяват или за мода ????? _________________ Cause I`ve Got Something To Believe In..
..As Long As I`m Breathing.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Сря Фев 28, 2007 12:43 pm Заглавие: |
|
|
zuzi написа: |
Не знам точно какво стана но...вчера като гледах едно момиче пя наистина много хубаво а Глорчето и даде не зарад това че имала бяла роза в косата а бели дрехи и бялла роза не си утивали...е ся това за гласови данни ли оценяват или за мода ????? |
Ами освен да имат талант,те трябва и да изглеждат добре!!!Не могат да се появяват на сцената като ОРОГЛИВИ чудовища все пак....!!! _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KiSs

Регистриран на: 20 Апр 2006 Мнения: 3556 Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]
|
Пуснато на: Сря Фев 28, 2007 2:29 pm Заглавие: |
|
|
Не знам точно какво стана но...вчера като гледах едно момиче пя наистина много хубаво а Глорчето и даде не зарад това че имала бяла роза в косата а бели дрехи и бялла роза не си утивали...е ся това за гласови данни ли оценяват или за мода ????? |
Ами освен да имат талант,те трябва и да изглеждат добре!!!Не могат да се появяват на сцената като ОРОГЛИВИ чудовища все пак....!!! |
ОРОГЛИВИ _________________ Ena tha 'maste gia panta emis
de tha mas xorisi kanis kardia mou
ena ke mazi tha pame makria
s' ola ta taxidia esy konta mou... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
WENDY

|
Пуснато на: Сря Фев 28, 2007 7:24 pm Заглавие: |
|
|
Олеле, Гого, ама ти си много зле с тоя правопис! Кво е тва "ОРОГЛИВИ" Може би искаш да кажеш УРОДЛИВИ _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
^VIP^

|
Пуснато на: Чет Мар 01, 2007 10:48 pm Заглавие: |
|
|
Ами освен да имат талант,те трябва и да изглеждат добре!!!Не могат да се появяват на сцената като ОРОГЛИВИ чудовища все пак....!!! |
Гого, има едни хора, на които им плащат по много пари за това, което "вършат". Наричат се стилисти, тя препоръчват на човека къде как да се облече, с какъв грим да отиде, каква прическа да си направи ... казват му какъв да му е изцяло стайлинга за даденото мероприятие ... За това не защитавай Глория, защото тя има много по- крещяща нужда от стилист, отколкото момичето, защото то наистина пееше хубаво! _________________ Опууууууууууууушен
Запушеееееееееееееееееееен
напушеееееееееееееееен
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Съб Мар 03, 2007 11:21 am Заглавие: |
|
|
Хора не знам за вас,но на мен от сега фаворитка ми стана мацката от Добрич страшен талант  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
WENDY

|
Пуснато на: Съб Мар 03, 2007 12:50 pm Заглавие: |
|
|
Аз не ги знам нито по имена, нито по градове! Най-много ми хареса едно момиче с руса коса и сини очи, което пееше прекрасно, Глория и Йорданка Христова първоначално й дадоха "не", но след това Слави й даде някакъв съвет, тя изпя една песен на Кристина Агилера, другите се размислиха и й дадоха "да"! Май беше на кастинга във Варна! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Съб Мар 03, 2007 1:19 pm Заглавие: |
|
|
WENDY написа: |
Аз не ги знам нито по имена, нито по градове! Най-много ми хареса едно момиче с руса коса и сини очи, което пееше прекрасно, Глория и Йорданка Христова първоначално й дадоха "не", но след това Слави й даде някакъв съвет, тя изпя една песен на Кристина Агилера, другите се размислиха и й дадоха "да"! Май беше на кастинга във Варна! |
да слваи направо се влюби в нея
Обаче ми направи впечатление,че Йорданка Христова пуска почти всички,които пеят испански песни тва и е слабото място май  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
sweet_babe
|
Пуснато на: Съб Мар 10, 2007 4:29 pm Заглавие: |
|
|
и аз вече си имам фаворит!!!оня пич от Русе-Ники !!!!супер сладурче :* _________________
Ако се погледнеш в огледалото и не видиш нищо,значи си станал неотразим!!! ™ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Съб Мар 10, 2007 10:23 pm Заглавие: |
|
|
sweet_babe написа: |
и аз вече си имам фаворит!!!оня пич от Русе-Ники !!!!супер сладурче :* |