Предишната тема :: Следващата тема |
ХАРЕСВА ЛИ ВИ ПРЕДАВАНЕТО NO CONNECTION? |
ДА |
|
40% |
[ 20 ] |
НЕ |
|
59% |
[ 29 ] |
|
Общо гласове : 49 |
|
Автор |
Съобщение |
alekkss
|
Пуснато на: Съб Ное 25, 2006 10:59 pm Заглавие: |
|
|
NO CONNECTION e nai qkoto predavane vav vs tv i koito ne go haresva vzema onova ne6to nare4eno distancionno i smenq kanala ako nz kak 6te mu obqsnq s nai golqmo udovolstvie  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

Регистриран на: 19 Апр 2006 Мнения: 2053 Местожителство: ми така като гледам май съм си в нас
|
Пуснато на: Съб Ное 25, 2006 11:03 pm Заглавие: |
|
|
alekkss написа: |
NO CONNECTION e nai qkoto predavane vav vs tv i koito ne go haresva vzema onova ne6to nare4eno distancionno i smenq kanala ako nz kak 6te mu obqsnq s nai golqmo udovolstvie  |
радвам се,че ти харесва разбирам също така и че не всички могат да го харесват,ама да не го харесваш и да говориш глупости,които нямат нищо общо със реалността това вече е дразнещо  _________________
Не се взимайте насериозно |
|
Върнете се в началото |
|
 |
alekkss
|
Пуснато на: Съб Ное 25, 2006 11:08 pm Заглавие: |
|
|
Alex написа: |
NO CONNECTION e nai qkoto predavane vav vs tv i koito ne go haresva vzema onova ne6to nare4eno distancionno i smenq kanala ako nz kak 6te mu obqsnq s nai golqmo udovolstvie  |
радвам се,че ти харесва разбирам също така и че не всички могат да го харесват,ама да не го харесваш и да говориш глупости,които нямат нищо общо със реалността това вече е дразнещо  |
opredelno e taka mn mn e drazne6to i tapo da govori6 takiva prostotiii  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Нед Ное 26, 2006 11:31 am Заглавие: |
|
|
радвам се,че ти харесва разбирам също така и че не всички могат да го харесват,ама да не го харесваш и да говориш глупости,които нямат нищо общо със реалността това вече е дразнещо  |
opredelno e taka mn mn e drazne6to i tapo da govori6 takiva prostotiii  |
добре само ми кажи а тогава щом необичаш преостотии ЗАЩО ГЛЕДАШ NC -------------------ПРЕДАВАНЕТО В КОЕТО ПРЕОБЛАДАВАТ ПРОСТОТИИ????????????АМА МН/МИ Е ЧУДНО  _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sasho
|
Пуснато на: Нед Ное 26, 2006 8:26 pm Заглавие: |
|
|
гоше викам да спреш вече като ти гледам подписа биеш ни по интерес към простотии  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

Регистриран на: 19 Апр 2006 Мнения: 2053 Местожителство: ми така като гледам май съм си в нас
|
Пуснато на: Нед Ное 26, 2006 9:00 pm Заглавие: |
|
|
хаха така си е това си е развратност  _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

|
Пуснато на: Нед Ное 26, 2006 9:05 pm Заглавие: |
|
|
хаха така си е това си е развратност  |
парво думата развратност няма нищо общо с мен и подписа ми!!!!!но в днешно време много често стила се барка РАЗВРАТНОСТ И тем подобни от тази теориия сички да харесваме едно и сащо и да носим едно и сащо------а ма тук не сте познали,защото ако подписа ми беше развратен модеторите щяха да ми го кажат да си го сменя!!!!а това моито момче за сега не е станало и ще се спра когато ЗЛОБНИТЕ КОМЕНТАРИ ПО МОИ АДРЕСИ ИЗЧЕЗНАТ ДО МИМИМУМ!!!!!!!!!  _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

|
Пуснато на: Нед Ное 26, 2006 9:08 pm Заглавие: |
|
|
gogo__14 написа: |
хаха така си е това си е развратност  |
парво думата развратност няма нищо общо с мен и подписа ми!!!!!но в днешно време много често стила се барка РАЗВРАТНОСТ И тем подобни от тази теориия сички да харесваме едно и сащо и да носим едно и сащо------а ма тук не сте познали,защото ако подписа ми беше развратен модеторите щяха да ми го кажат да си го сменя!!!!а това моито момче за сега не е станало и ще се спра когато ЗЛОБНИТЕ КОМЕНТАРИ ПО МОИ АДРЕСИ ИЗЧЕЗНАТ ДО МИМИМУМ!!!!!!!!!  |
мило ми момче аз съм момиче бъркаш ме със Сашо
и как ще се махнат до МИМИМУМ злобните коментари не знам-пробвай с МИНИМУМ май е по-добре.и ако престанеш да офтопиш навсякъде може и да стане реалност това  _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

|
Пуснато на: Пон Ное 27, 2006 10:02 am Заглавие: |
|
|
ДОБРЕ ДЕ ГРЕШКА НА ЕЗИКА,КАКВО СА ДАИ ДА ГО ПРЕВАРНЕМ ТУК В НАЦИОНАЛЕН ВАПРОС!!!!!! АКО ТЕБ ТЕ ДРАЗНИ ТОВА ЧЕ ИЗКАЗВАМ МНЕНИЯ В ОТДЕЛНИТЕ ТЕМИ,ЗНАЧИ НЕ СИ ЗАПОЗНАТА С ДУМАТА ФОРУМ--------------------------ТА НАЛИ ЗА ТОВА Е ФОРУМ ДА ИЗКАЗВАМЕ МНЕНИЯ ПО АКТУАЛНИ ПРОБЛЕМИ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ПОЛОЖИТЕЛНИ ИЛИ НЕГАТИВНИ!!!!!!!!!!!!!!!ДАНО ДА СИ МЕ РАЗБРАЛА!!! _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
sasho
|
Пуснато на: Пон Ное 27, 2006 5:12 pm Заглавие: |
|
|
гоше, изказвай ги ма не крещи бе още повече като говориш с мацка или те напъва да се изкажеш по някой актуален проблем  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

|
Пуснато на: Пон Ное 27, 2006 6:15 pm Заглавие: |
|
|
sasho написа: |
гоше, изказвай ги ма не крещи бе още повече като говориш с мацка или те напъва да се изкажеш по някой актуален проблем  |
ема мен ми умразнаха проблемите с теб,а ти не престана да се заяждаш-----тоя ти бил крив ония ти бил прав.А и за съжаление ти си наи малкия човек които може да си позволи да ме учи на ЕТИКЕТ/за форума конкретно/!!!!!!!!  _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
sasho
|
Пуснато на: Пон Ное 27, 2006 9:07 pm Заглавие: |
|
|
гдше ако ти имаш проблем с мен аз с теб нямам и я дай дя видя на кое казваш заяждане защото аз определено не съм се заяждал не ми е в характера  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Пон Ное 27, 2006 9:48 pm Заглавие: |
|
|
Еее стига вече.
Само по темата _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

|
Пуснато на: Чет Ное 30, 2006 12:11 am Заглавие: |
|
|
Днес Нед има рожден ден,аз му пожелавам всичко което не се купува с пари и пари за всичко останало !Нека сбъдването на най-голямата му мечта бъде най-малкото което получава  _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
sasho
|
Пуснато на: Чет Ное 30, 2006 12:21 am Заглавие: |
|
|
чрд Нед имаш феновете си _________________
|