Предишната тема :: Следващата тема |
Ще успее ли Фърди сама? |
Да |
|
65% |
[ 26 ] |
Не |
|
35% |
[ 14 ] |
|
Общо гласове : 40 |
|
Автор |
Съобщение |
desi_jc

|
Пуснато на: Нед Авг 13, 2006 1:06 pm Заглавие: Фърги със собствена кариера! :) |
|
|
Фърги със собствена кариера! Как мислите - ще успее ли сам, без Блекайд Пийс? Слушахте ли първата и песен - London Bridge и хареса ливи? Очаква се дует меду Никол от Пусикет и Фърги! Та дано да е хубав! _________________ I feel your voice...
I can hear no other noise! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
WENDY

|
Пуснато на: Нед Авг 13, 2006 2:15 pm Заглавие: |
|
|
Да, чух тази песен ама не мога да я коментирам, защото я забравих!
Оооооооооо и дует с Никол ли ще има? Сигурно ще е готин! (Никол нали беше оная с черната коса?) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoNeLy```AnGeL```
Регистриран на: 17 Авг 2006 Мнения: 2 Местожителство: Deutschland/ Essen
|
Пуснато на: Чет Авг 17, 2006 9:41 pm Заглавие: |
|
|
Ами аз изоб6то не харесвам Фърджи,но Никол я обожавам. Мисля,4е няма да успее сама...или поне няма да повтори успеха на Blackeyed Peas,за6тото групата бе6е разли4на,с хубави текстове(и все о6те е де) _________________ "Не страдам от психично разстройство-наслаждавам му се!" Джоли
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Чет Авг 17, 2006 10:31 pm Заглавие: |
|
|
Свикнала съм да гледам Фърги с групата и едвали ще мога да я слушам и гледам сама. Е, ако прави добри песни ок, но с новата си песничка хич не ме впечатлява. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
gerito_2606

|
Пуснато на: Нед Авг 27, 2006 1:52 pm Заглавие: |
|
|
edva li shte uspee samata pesen ne me kefi dokato novata na Black eyed peas bebot ne e zle , dokato duet s Nikol shte bade super  _________________
http://s4.bg.bitefight.org/c.php?uid=117509 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The^LittLe^WitcH
Регистриран на: 02 Сеп 2006 Мнения: 30 Местожителство: in Dunc's sweet dreams
|
Пуснато на: Съб Сеп 02, 2006 9:20 pm Заглавие: |
|
|
Смятам,че Fergie е много талантлива и мисля,че ще успее да се наложи като солов изпълнител,а относно нейният дебютен сингъл London Bridge-мисля,че песничката е супер!Ритмична,забавна точно това което се търси в момента! За дуета между Fergie и Nicol не бях чула,но да се надяваме да е успешен!  _________________ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gerito_2606

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
desi_jc

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
angel4eto^^
|
Пуснато на: Сря Ное 15, 2006 2:28 pm Заглавие: Fergie s1s sigornost 6te yspee sama!!:) |
|
|
Tui kato sum golqma fenka na Fergie a i BEP sa mnogo qki mislq 4e i 6te se spavi bez tqh i te bez neq.Kakto pove4eto i fenove sa zabelqzali 4e te i wil.a.em sa stra6ni priqteli za6toto toi e prodycent na purviq i ne posleden nein albym taka 4e i dvete pesni London Bridge i Ferguliscuios sa mnogo qki i podkrepeni s gotini klipove tova!!![color=blue][/color]  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Bubeto*
Регистриран на: 15 Сеп 2006 Мнения: 63 Местожителство: Там някъде в безкрая...
|
Пуснато на: Сря Ное 15, 2006 5:20 pm Заглавие: |
|
|
За мене Фърги вече е направила солова кариера!!!С london Bridge я се изкачи на първите места в класацийте а сега с Fergalicious...мисля че и с нея ще постигне голям успех!!!Клипа е страхотен!!!С ония близалки и бонбонки направо ми потекоха лигите...Фърги е номер едно! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
didetoooo
|
Пуснато на: Нед Дек 31, 2006 4:14 pm Заглавие: |
|
|
фърги е много готина, има готин глас, а визията и държанието й я допълват. винаги знае как да провокира  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ajrata
|
Пуснато на: Пон Яну 01, 2007 8:03 pm Заглавие: |
|
|
mnogo e sladka i qka.Mnogo si q obi4kam |
|
Върнете се в началото |
|
 |
desi_jc

|
Пуснато на: Пон Яну 01, 2007 9:08 pm Заглавие: |
|
|
Дуета меджу Никол и Фърги се казва What's On Ya Mind. Още не е излязал май, защото днес търсих в различни търсачки, но не намерих песента. _________________ I feel your voice...
I can hear no other noise! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
charovnitsa_007
Регистриран на: 21 Юни 2006 Мнения: 512 Местожителство: при тайните агенти в ...София
|
Пуснато на: Сря Яну 03, 2007 1:37 pm Заглавие: |
|
|
изобщо не ми харесва тъй...то всъщност продуцент и се води колегата от БЕП(забравих му името)...не ми харесват песните и.  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
cassie_13

Регистриран на: 04 Ное 2006 Мнения: 1200 Местожителство: in the middle of bulgaria's centerxD
|
Пуснато на: Чет Яну 04, 2007 8:06 pm Заглавие: |
|
|
Деси,нали ще ни кажеш като песничката на Никол и Fergie се появи по търсачките...?Моля те Такам,мисля,че Fergie е много талантлива и ще успее да създаде собствена кариера  _________________ You know you love me,bitch
XOXO,Gossip girl
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|