Предишната тема :: Следващата тема |
Какви презервативи използвате? |
а/Durex |
|
68% |
[ 31 ] |
б/Lifestyles |
|
2% |
[ 1 ] |
в/Vitalis |
|
4% |
[ 2 ] |
г/Sportex |
|
15% |
[ 7 ] |
д/Long love |
|
0% |
[ 0 ] |
е/други |
|
8% |
[ 4 ] |
|
Общо гласове : 45 |
|
Автор |
Съобщение |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 11:31 am Заглавие: |
|
|
smitey написа: |
sexy_baby_f_ написа: |
за пръв път чух за женски презерватив в 4-и клас бяхме на даскало и "какичките" от 8-и говореха кфо било как изглеждало аз и до ден днешен не съм го виждала тфа "чудо на природата" |
това се нарича спирала  |
Напротив използва се и термина ''Женски Презерватив'' _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jkm93

Регистриран на: 10 Фев 2007 Мнения: 1544 Местожителство: В тФоИтЕ сЪнИщЪъЪЪ :pPp
|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 11:39 am Заглавие: |
|
|
gogo__15 написа: |
за пръв път чух за женски презерватив в 4-и клас бяхме на даскало и "какичките" от 8-и говореха кфо било как изглеждало аз и до ден днешен не съм го виждала тфа "чудо на природата" |
Напротив използва се и термина ''Женски Презерватив'' |
О - о - о експерта са изказа........ Гоги smitey сигурно знае по - добре от теб ....... _________________ Весела Коледа и щастлива Нова Година!
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
plami

Регистриран на: 17 Май 2007 Мнения: 3838 Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV
|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 4:00 pm Заглавие: |
|
|
jkm93 написа: |
Напротив използва се и термина ''Женски Презерватив'' |
О - о - о експерта са изказа........ Гоги smitey сигурно знае по - добре от теб ....... |
Гого не се бъркай в работи който не си сигорен,виж момчето повече знае.....  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sladkata_bibsi

|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 5:44 pm Заглавие: |
|
|
Sportex  _________________ КоЙтО иСкА дА мЪъ ЗаСеНчИ нЕкЪъ СлЪнЧаСъ!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 8:54 pm Заглавие: |
|
|
А на мен ми се струва, че и двамата са се леко объркали. Има и женски презерватив, и спирала. Двете са съвсем различни. Общото е, че и двете трябва да се поставят в жената, естествено, и от гинеколог. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 9:39 pm Заглавие: |
|
|
VIVI написа: |
А на мен ми се струва, че и двамата са се леко объркали. Има и женски презерватив, и спирала. Двете са съвсем различни. Общото е, че и двете трябва да се поставят в жената, естествено, и от гинеколог. |
Ееее виж които ги е проблвал как знаеее _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 10:40 pm Заглавие: |
|
|
А на мен ми се струва, че и двамата са се леко объркали. Има и женски презерватив, и спирала. Двете са съвсем различни. Общото е, че и двете трябва да се поставят в жената, естествено, и от гинеколог. |
Ееее виж които ги е проблвал как знаеее |
Е, Гого, не е задължително да си пробвал нещо, за да си информиран много добре за
него.
Няма лошо, иначе, трябва от всичко да се пробва. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
smitey
|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 11:12 pm Заглавие: |
|
|
Е, Гого, не е задължително да си пробвал нещо, за да си информиран много добре за
него.
Няма лошо, иначе, трябва от всичко да се пробва. |
поне за спиралата съм сигурен, че не ти трябва гинеколог да се постави
а за този женски презерватив, описанието отговаря на спирала, ил не съм прочел както трябва  _________________ (\_/) Това е Зайо, копирайте го в
(0.o) профила си, за да му помогнете
(_._) да постигне световно господство.
Soldiers... welcome to the Suck! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Чет Мар 06, 2008 12:55 am Заглавие: |
|
|
него.
Няма лошо, иначе, трябва от всичко да се пробва. |
поне за спиралата съм сигурен, че не ти трябва гинеколог да се постави
а за този женски презерватив, описанието отговаря на спирала, ил не съм прочел както трябва  |
E, то за много неща не ти трябва гинеколог за да си ги сложиш отдолу, ама нали се сещаш, че все пак...
Препорачително си е да ти я постави специалист, защото със сигурност трябва да си супер вещ за да си я поставиш правилно и безпроблемно.
А отностно женския презерватив, не, не изглежда като спирала. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
smitey
|
Пуснато на: Чет Мар 06, 2008 12:46 pm Заглавие: |
|
|
е как да трябва да я поставя гинеколог като трябва да се сваля и слага толкова често.. освен да ходиш при гинеколога през ден  _________________ (\_/) Това е Зайо, копирайте го в
|
Върнете се в началото |
|
 |
ju*
|
Пуснато на: Чет Мар 06, 2008 2:33 pm Заглавие: |
|
|
Женски презервативи..изгъзици..
Кат си на зор ти е през *** кви са ти презервативите...стига да има значи сичко е 6 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plami

Регистриран на: 17 Май 2007 Мнения: 3838 Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV
|
Пуснато на: Чет Мар 06, 2008 6:47 pm Заглавие: |
|
|
е как да трябва да я поставя гинеколог като трябва да се сваля и слага толкова често.. освен да ходиш при гинеколога през ден  |
Не е нужно да я махаш и слагаш,като ти я поставят вече като решиш да забременеш може да ти я махнат, ама иначе като стои не пречи..това е допълнителна гаранция да се предпазиш от нежелана бременост  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Чет Мар 06, 2008 7:17 pm Заглавие: |
|
|
е как да трябва да я поставя гинеколог като трябва да се сваля и слага толкова често.. освен да ходиш при гинеколога през ден  |
Ооо, не, не Ти разсъждаваш уникално и имаш некви знания повърхностни, които и ти незнаеш за кво са ти са да не кажеш, че се заяждам, ама като цитирам нещо в една и съща тема няколко пъти ми избиват капаците.
Такаммм... Гадже имаш ли? Да приемем, че да. Отива момичето при лелята слага спиралчицата и стои с нея няколко дни или ден, правите квот ше правите и си я маха. Цак? _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
smitey
|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2008 11:15 am Заглавие: |
|
|
Ооо, не, не Ти разсъждаваш уникално и имаш некви знания повърхностни, които и ти незнаеш за кво са ти са да не кажеш, че се заяждам, ама като цитирам нещо в една и съща тема няколко пъти ми избиват капаците.
Такаммм... Гадже имаш ли? Да приемем, че да. Отива момичето при лелята слага спиралчицата и стои с нея няколко дни или ден, правите квот ше правите и си я маха. Цак? |
"Ти разсъждаваш уникално и имаш некви знания повърхностни, които и ти незнаеш за кво са ти"
те от това по-ясно заяждане - здраве
гадже имам. и има спирала. и не ходи при гинеколог да я слага. а я слага преди секс. и след това я отстранява.
както и предната ми приятелка беше така.
това, че някой друг я оставя по няколко дни да стои там ... не съм казал, че не е така , ама се очудвам защото е гнуснооооо  _________________ (\_/) Това е Зайо, копирайте го в
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2008 11:31 am Заглавие: |
|
|
Такаммм... Гадже имаш ли? Да приемем, че да. Отива момичето при лелята слага спиралчицата и стои с нея няколко дни или ден, правите квот ше правите и си я маха. Цак? |
"Ти разсъждаваш уникално и имаш некви знания повърхностни, които и ти незнаеш за кво са ти"
те от това по-ясно заяждане - здраве
гадже имам. и има спирала. и не ходи при гинеколог да я слага. а я слага преди секс. и след това я отстранява.
както и предната ми приятелка беше така.
това, че някой друг я оставя по няколко дни да стои там ... не съм казал, че не е така , ама се очудвам защото е гнуснооооо  |
Е при всички положения не може да си я слага сама.Поставя се само от специалист.Ако си я е поставала сама да си е направила 100 наранявания до сега. _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|