Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Търсене в Блясък

Я кажете...
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> ПАРТНЬОРСТВО
Предишната тема :: Следващата тема  

...какво ще празнувате на 14 февруари?
Ще се отдам на Денят на влюбените и гаджето
42%
 42%  [ 8 ]
Ще се напия по български в чест на Трифон Зарезан
21%
 21%  [ 4 ]
И двата празника, и на двата ще се напия
15%
 15%  [ 3 ]
Нищо няма да празнувам, тва са глупости
21%
 21%  [ 4 ]
Общо гласове : 19

Автор Съобщение
plami

Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV

МнениеПуснато на: Чет Фев 14, 2008 3:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Между пиянството и любовта Rolling Eyes

От няколко години Свети Валентин е станал особено популярен празник у нас. Макар Св. Валентин да е католически светец, Денят на влюбените е набрал такава популярност у нас, че нашият Св. Трифон отстъпва няколко крачки назад по популярност.

Объркани от настоятелността на търговци и медии, ние послушно приемаме и двата празника и се опитваме да ги съчетаваме всяка година според настроението и вкуса си. Веднъж се целуваме романтично, друг път пием от радост и мъка – важното е да се забавляваме вечерта на 14ти февруари.

Какво е за вас 14ти февруари? Най-влюбеният и сладък ден през годината? Перфектният повод да се напиете без причина? Намирате ли съчетанието на двата празника за романтично и опияняващо? Или за вас по-скоро 14ти февруари е пазарен трик, благодарение на който ни изсмукват парите за бонбони, алкохол и картички?До колко се вълнувате от празничния ден?

Пийте разумно и се обичайте истински през цялата година! На 14ти февруари може по малко повече и от двете! Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
desi_jc

Местожителство: Шумен

МнениеПуснато на: Чет Фев 14, 2008 6:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Mразя го тоя св Валентин. Шибан, тъп, глупав празник. Ужасен ден!!! По-зле може ли да стане?

I can hear no other noise!
Върнете се в началото
el4eto

МнениеПуснато на: Чет Фев 14, 2008 7:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

^VIP^ написа:
Св Валентин SUX! Най- тъпия празник, който може да съществува ... относно Трифон Зарезан- не мога да разбера, защо има само един празник на алкохола в годината, защо трябва да го уважаваме само 1 ден в годината, като е един от любимите празници на нацията! Cool Laughing

Ей тва е приказка! Евала!
Аз пък няма да ви честитя свети валентин/нарочно го написах с малки букви Twisted Evil / ами ще ви честитя Трифон Зарезан.. Very Happy Very Happy Пожелавам ви да се напиете както подобава, весели, засмяни и цял месец пияни Very Happy Razz Наздраве!

Местожителство: Ела и ми кажи де!!

МнениеПуснато на: Чет Фев 14, 2008 8:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Незнам и аз, лично на мен тия лигави подъръчета ми се струват досадни. Незнам, винаги съм се чувствала странно и неудобно на този празник. Явно,защото няма с кого да го празнувам. Тъ... няма нищо против празника, щом им харесва на хората, да си го празнуват, но мен нещо не ми харесва. А неска не се напих по случей Трифон Зарезан, провали ми се излизането... Както и да е, неска получих 3 валентинки и някак се радвам...
продължаваш по него, макар да скърбиш
търсейки своята скрита мечта...

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
winx

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Пет Фев 15, 2008 9:32 am    Заглавие: Отговорете с цитат

^Dark_Girl^ написа:
Незнам и аз, лично на мен тия лигави подъръчета ми се струват досадни. Незнам, винаги съм се чувствала странно и неудобно на този празник. Явно,защото няма с кого да го празнувам. Тъ... няма нищо против празника, щом им харесва на хората, да си го празнуват, но мен нещо не ми харесва. А неска не се напих по случей Трифон Зарезан, провали ми се излизането... Както и да е, неска получих 3 валентинки и някак се радвам...

И аз така..за валентинкитте Embarassed

This time was diffrent
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out on my life
Върнете се в началото
smitey

МнениеПуснато на: Пет Фев 15, 2008 4:39 pm    Заглавие: asdasdasdasd Отговорете с цитат

че на мен никога не ми е трябвал повод да се напия Neutral

а защо няма още празници на алкохола в БГ, ами по-голямата част от българите мислят точно като мен в горното изречение Wink

аз харесвам валентинки само когато са поднесени закачени за секси бельо Razz добре, че приятелката ми го знае i taka mi podnese valentinkata Very Happy

cheers ! Smile
Върнете се в началото
^VIP^

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Фев 15, 2008 7:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз доста добре го отпразнувах, бях на кръчма, след това към Студентски на едно Ретро Парти и след тва се замъкнахме на чалотечница, изкарах си супер яко, прибрах се в 4;30ч., лафих с едни други заблудени птици прибиращи се по това време и лафейки си с тях намерих патронче водка и бира и си ги изпих, къпах се, ядох и заминах за даскало без да спа, което беше много тежко Razz СПах 4 часа на даскало и се прибрах, легнах си в 2 и станах е са преди малко, очите ми са полуотворени, като изгърмян изстребител съм, мноо злеее

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger
Don`T_LooK-ToucH

МнениеПуснато на: Съб Фев 16, 2008 8:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Започнах с Трифон Зарезан и завърших със Свети Валентин ..Като цяло съм много доволна Laughing
Moderator

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Фев 16, 2008 11:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Празнувах св. Валентинището точно час и нещо. Някои решиха да се правят на интересни и може би беше първото и последно скарване. Аз няма да се занимавам с глупости и тъпи говеда. Evil or Very Mad Ама кой как си го направи. Обаче на 15 шааат с приятелки на предварителна резервация в бар "На края на вселената", коктейли, вино... след което на диско, яко уиски и бях резачка по тоя случай и за лично забавление.
Св. Валентин или с точния човек или въобще по-добре да не се впуска човек в тия пресилени и изкуствени муцунки на този ден.
Друго си е Трифчо... ей, тва вече беше истината.

Местожителство: ПЕРНИК

МнениеПуснато на: Нед Фев 17, 2008 12:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Don`T_LooK-ToucH написа:
Започнах с Трифон Зарезан и завърших със Свети Валентин ..Като цяло съм много доволна Laughing

И аз така Wink Very Happy
plami

Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV

МнениеПуснато на: Нед Фев 17, 2008 3:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Много добре си изкарах!!!!Very Happy
Ето ми го подаръка за Св.Валентин Very Happy Arrow

Върнете се в началото
JosephKL08

МнениеПуснато на: Чет Мар 05, 2015 12:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз на скоро изгубих много близък за мен човек-баща ми (10.09.08г.) много ми е тежко че не можа да ме види като завършвам и как си взимам дипломата но поне успя да види внучката си ,но както е казала PARAMORE (Един се ражда, друг - умира. Рано или късно всички ще си отидем, няма на къде да избягаме..)и аз мисля точно така

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> ПАРТНЬОРСТВО Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети