Предишната тема :: Следващата тема |
...какво ще празнувате на 14 февруари? |
Ще се отдам на Денят на влюбените и гаджето |
|
42% |
[ 8 ] |
Ще се напия по български в чест на Трифон Зарезан |
|
21% |
[ 4 ] |
И двата празника, и на двата ще се напия |
|
15% |
[ 3 ] |
Нищо няма да празнувам, тва са глупости |
|
21% |
[ 4 ] |
|
Общо гласове : 19 |
|
Автор |
Съобщение |
plami

Регистриран на: 17 Май 2007 Мнения: 3838 Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV
|
Пуснато на: Чет Фев 14, 2008 3:07 pm Заглавие: |
|
|
Между пиянството и любовта
От няколко години Свети Валентин е станал особено популярен празник у нас. Макар Св. Валентин да е католически светец, Денят на влюбените е набрал такава популярност у нас, че нашият Св. Трифон отстъпва няколко крачки назад по популярност.
Объркани от настоятелността на търговци и медии, ние послушно приемаме и двата празника и се опитваме да ги съчетаваме всяка година според настроението и вкуса си. Веднъж се целуваме романтично, друг път пием от радост и мъка – важното е да се забавляваме вечерта на 14ти февруари.
Какво е за вас 14ти февруари? Най-влюбеният и сладък ден през годината? Перфектният повод да се напиете без причина? Намирате ли съчетанието на двата празника за романтично и опияняващо? Или за вас по-скоро 14ти февруари е пазарен трик, благодарение на който ни изсмукват парите за бонбони, алкохол и картички?До колко се вълнувате от празничния ден?
Пийте разумно и се обичайте истински през цялата година! На 14ти февруари може по малко повече и от двете! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
desi_jc

|
Пуснато на: Чет Фев 14, 2008 6:46 pm Заглавие: |
|
|
Mразя го тоя св Валентин. Шибан, тъп, глупав празник. Ужасен ден!!! По-зле може ли да стане? _________________ I feel your voice...
I can hear no other noise! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
el4eto

|
Пуснато на: Чет Фев 14, 2008 7:35 pm Заглавие: |
|
|
^VIP^ написа: |
Св Валентин SUX! Най- тъпия празник, който може да съществува ... относно Трифон Зарезан- не мога да разбера, защо има само един празник на алкохола в годината, защо трябва да го уважаваме само 1 ден в годината, като е един от любимите празници на нацията! |
Ей тва е приказка! Евала!
Аз пък няма да ви честитя свети валентин/нарочно го написах с малки букви / ами ще ви честитя Трифон Зарезан.. Пожелавам ви да се напиете както подобава, весели, засмяни и цял месец пияни Наздраве! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
^Dark_Girl^

Регистриран на: 31 Юли 2007 Мнения: 623 Местожителство: Ела и ми кажи де!!
|
Пуснато на: Чет Фев 14, 2008 8:23 pm Заглавие: |
|
|
Незнам и аз, лично на мен тия лигави подъръчета ми се струват досадни. Незнам, винаги съм се чувствала странно и неудобно на този празник. Явно,защото няма с кого да го празнувам. Тъ... няма нищо против празника, щом им харесва на хората, да си го празнуват, но мен нещо не ми харесва. А неска не се напих по случей Трифон Зарезан, провали ми се излизането... Както и да е, неска получих 3 валентинки и някак се радвам... _________________ Дали си различен, но не безразличен,
отчаян от пътя, по който вървиш,
реалист, романтик, но не и безличен,
продължаваш по него, макар да скърбиш
търсейки своята скрита мечта...
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
winx

|
Пуснато на: Пет Фев 15, 2008 9:32 am Заглавие: |
|
|
^Dark_Girl^ написа: |
Незнам и аз, лично на мен тия лигави подъръчета ми се струват досадни. Незнам, винаги съм се чувствала странно и неудобно на този празник. Явно,защото няма с кого да го празнувам. Тъ... няма нищо против празника, щом им харесва на хората, да си го празнуват, но мен нещо не ми харесва. А неска не се напих по случей Трифон Зарезан, провали ми се излизането... Както и да е, неска получих 3 валентинки и някак се радвам... |
И аз така..за валентинкитте  _________________
This time was diffrent
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out on my life
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
smitey
|
Пуснато на: Пет Фев 15, 2008 4:39 pm Заглавие: asdasdasdasd |
|
|
че на мен никога не ми е трябвал повод да се напия
а защо няма още празници на алкохола в БГ, ами по-голямата част от българите мислят точно като мен в горното изречение
аз харесвам валентинки само когато са поднесени закачени за секси бельо добре, че приятелката ми го знае i taka mi podnese valentinkata
cheers !  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
^VIP^

|
Пуснато на: Пет Фев 15, 2008 7:50 pm Заглавие: |
|
|
Аз доста добре го отпразнувах, бях на кръчма, след това към Студентски на едно Ретро Парти и след тва се замъкнахме на чалотечница, изкарах си супер яко, прибрах се в 4;30ч., лафих с едни други заблудени птици прибиращи се по това време и лафейки си с тях намерих патронче водка и бира и си ги изпих, къпах се, ядох и заминах за даскало без да спа, което беше много тежко СПах 4 часа на даскало и се прибрах, легнах си в 2 и станах е са преди малко, очите ми са полуотворени, като изгърмян изстребител съм, мноо злеее _________________ Опууууууууууууушен
Запушеееееееееееееееееееен
напушеееееееееееееееен
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Don`T_LooK-ToucH

|
Пуснато на: Съб Фев 16, 2008 8:22 pm Заглавие: |
|
|
Започнах с Трифон Зарезан и завърших със Свети Валентин ..Като цяло съм много доволна  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Съб Фев 16, 2008 11:11 pm Заглавие: |
|
|
Празнувах св. Валентинището точно час и нещо. Някои решиха да се правят на интересни и може би беше първото и последно скарване. Аз няма да се занимавам с глупости и тъпи говеда. Ама кой как си го направи. Обаче на 15 шааат с приятелки на предварителна резервация в бар "На края на вселената", коктейли, вино... след което на диско, яко уиски и бях резачка по тоя случай и за лично забавление.
Св. Валентин или с точния човек или въобще по-добре да не се впуска човек в тия пресилени и изкуствени муцунки на този ден.
Друго си е Трифчо... ей, тва вече беше истината.
|
 |
sladkata_bibsi

|
Пуснато на: Нед Фев 17, 2008 12:47 pm Заглавие: |
|
|
Don`T_LooK-ToucH написа: |
Започнах с Трифон Зарезан и завърших със Свети Валентин ..Като цяло съм много доволна  |
И аз така  _________________ КоЙтО иСкА дА мЪъ ЗаСеНчИ нЕкЪъ СлЪнЧаСъ!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plami

Регистриран на: 17 Май 2007 Мнения: 3838 Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV
|
Пуснато на: Нед Фев 17, 2008 3:04 pm Заглавие: |
|
|
Много добре си изкарах!!!!
Ето ми го подаръка за Св.Валентин
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
JosephKL08
|
Пуснато на: Чет Мар 05, 2015 12:38 pm Заглавие: |
|
|
аз на скоро изгубих много близък за мен човек-баща ми (10.09.08г.) много ми е тежко че не можа да ме види като завършвам и как си взимам дипломата но поне успя да види внучката си ,но както е казала PARAMORE (Един се ражда, друг - умира. Рано или късно всички ще си отидем, няма на къде да избягаме..)и аз мисля точно така
|
 |
|