Предишната тема :: Следващата тема |
Коя от двойките ще остане заедно и след шоуто? |
Кики и Андрей |
|
12% |
[ 3 ] |
Цвети и Росен |
|
66% |
[ 16 ] |
Милена и Филип |
|
4% |
[ 1 ] |
Меги и Юли |
|
16% |
[ 4 ] |
|
Общо гласове : 24 |
|
Автор |
Съобщение |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Пет Дек 07, 2007 9:08 am Заглавие: |
|
|
направо се възхищавам на Цвети и Росен Има няква супер силна връзка между тях и много много любов Браво браво браво _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
moni
Регистриран на: 07 Дек 2007 Мнения: 3 Местожителство: БЪЛГАРИЯ,СОФИЯ
|
Пуснато на: Пет Дек 07, 2007 11:56 am Заглавие: |
|
|
Може би ще разочаровам доста хора,а може би не,може би някой ще ме подкрепи,а може би някой няма да ме подкрепи Моето мнение е че,този род предавания,и по специално Островът на изкушението си върви по някакъв сценарий.За мен нещата там не са истински.Ако се погледне малко по реалистично на случващите се сцени във този формат някак си нещата са доста изкуствени и нагласени.Затова аз не мога да кажа коя двойка ще оцелее след предаването.(Можеби всички двойки ) _________________ НЯМАМ НУЖДА ОТ МНОГО ПРИЯТЕЛИ,СТИГАТ МИ ДВАМА ТРИМА,АЛА ТАКИВА КОИТО В СЪРЦАТА СИ РАНИ ОТ МОЙТЕ БОЛКИ ДА ИМАТ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plami

Регистриран на: 17 Май 2007 Мнения: 3838 Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV
|
Пуснато на: Пет Дек 07, 2007 3:08 pm Заглавие: |
|
|
VIVI написа: |
Еххх, тая Милена е страашна мацка. Много, много умна, амбициозна и супер красива. Според мен, тоя неудачник Филип ама въобще не я заслужава. Той е пълната й противоположност. Може би, единствения й недостатък е че е много наивна. |
Да наистина!!!Може би тойя обича по някакъв негов си начин!!!Но е типичен плейбой склонен към изневяра, без да осъзнава, че губи съвършенната жена!!!
Наивна е защото го обича!!Но там ще разбере що за човек е !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
БЯЛА ФЕЯ
|
Пуснато на: Пет Дек 14, 2007 2:47 pm Заглавие: |
|
|
Цвети и Росен,определено Много ми харесват като двойка,страшно са сладки.
От мацките всички ми харесват Много се дразня на Андрей .Как може да има такива комплексирани мъже,бе .Е***ати простака!
И чухте ли онзи лаф"Аз всяка петък вечер,крещи или не крещи излизам и се напивам с приятели.За какво съм бачкал цяла седмица" .Е да му.... и комплексите _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Съб Яну 05, 2008 10:47 am Заглавие: |
|
|
Направо бях шашната,че Цвети и Росен са се разделили...Просто бях на 100 % сигурна,че ще си продължат и ще се оженят и така....Но Цвети си е права,явно той е много важен човек за нея,но не е любовта на живота и...В такув случай просто няма смисъл да се продължава тази връзка..... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
plami

|
Пуснато на: Съб Яну 05, 2008 1:13 pm Заглавие: |
|
|
jessy написа: |
Направо бях шашната,че Цвети и Росен са се разделили...Просто бях на 100 % сигурна,че ще си продължат и ще се оженят и така....Но Цвети си е права,явно той е много важен човек за нея,но не е любовта на живота и...В такув случай просто няма смисъл да се продължава тази връзка..... |
Да и аз...,но вчера гледах сутринта в "Здравей бългрия"(така ли беше,ами сутринта дето е предаването с Коритаров и Лора)и те бяха там двамата и казаха,че в момента са заедно,но все още Цвети не е готова за Брак |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Съб Яну 05, 2008 2:03 pm Заглавие: |
|
|
plami написа: |
jessy написа: |
Направо бях шашната,че Цвети и Росен са се разделили...Просто бях на 100 % сигурна,че ще си продължат и ще се оженят и така....Но Цвети си е права,явно той е много важен човек за нея,но не е любовта на живота и...В такув случай просто няма смисъл да се продължава тази връзка..... |
Да и аз...,но вчера гледах сутринта в "Здравей бългрия"(така ли беше,ами сутринта дето е предаването с Коритаров и Лора)и те бяха там двамата и казаха,че в момента са заедно,но все още Цвети не е готова за Брак |
Е това съм го пропуснала....То тая история с брака е глупава...Защо да умират чувствата и емоциите заради някакви глупави подписи тук и там Подписът не винаги гарантира сигурност _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
SeLeNe~
|
Пуснато на: Съб Яну 12, 2008 5:09 pm Заглавие: |
|
|
О-о-о, и аз съм го изпуснала. Браво, чудесно е, че са се събрали^^ А тя се страхува от брак, защото е млада и думата "завинаги" здраво я стресира. Честно казано, разбирам я. Но и Росен не е мъж за изпускане.
По темата: след вчерашната серия имам чувството, че Кики ще прости на Андрей и ще са си заедно. Не я разбирам. Филип пък няма никакъв шанс да спаси връзката си с Милена, заради отношенията му със Златка, а Миглена може и да прости на мъжа си ревността, може и да не прости. Само за тази връзка нямам никаква идея какво ще се случи... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
..:: MaGiTo ::..

|
Пуснато на: Съб Яну 12, 2008 10:10 pm Заглавие: |
|
|
А къде изчезнаха Цвети и Росен..?? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jkm93

Регистриран на: 10 Фев 2007 Мнения: 1544 Местожителство: В тФоИтЕ сЪнИщЪъЪЪ :pPp
|
Пуснато на: Сря Яну 16, 2008 10:36 pm Заглавие: |
|
|
Оле гледахте ли днеска? Тоя идиот Андрей не вижда вина в себе си....е ако тва не е нахалство..... _________________ Весела Коледа и щастлива Нова Година!
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
SeLeNe~
|
Пуснато на: Чет Яну 17, 2008 7:52 am Заглавие: |
|
|
Дам, наистина е много нагъл. о.О
А Кики се надявам, че ще успее да го поразиграе порядъчно, но надали това ще помогне особено. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plami

|
Пуснато на: Чет Яну 17, 2008 8:39 pm Заглавие: |
|
|
jkm93 написа: |
Оле гледахте ли днеска? Тоя идиот Андрей не вижда вина в себе си....е ако тва не е нахалство..... |
А ти гледаш ли тоя простак Филип как се подиграва с горкото момиче.....  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jkm93

Регистриран на: 10 Фев 2007 Мнения: 1544 Местожителство: В тФоИтЕ сЪнИщЪъЪЪ :pPp
|
Пуснато на: Чет Яну 17, 2008 9:09 pm Заглавие: |
|
|
plami написа: |
jkm93 написа: |
Оле гледахте ли днеска? Тоя идиот Андрей не вижда вина в себе си....е ако тва не е нахалство..... |
А ти гледаш ли тоя простак Филип как се подиграва с горкото момиче.....  |
Тия двамата май са на един и същ ъкъл,нагона изпреварва разума.....идеше ми да удуша Филим ей ся! _________________ Весела Коледа и щастлива Нова Година!
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ioni

|
Пуснато на: Съб Яну 19, 2008 12:57 pm Заглавие: |
|
|
Тоя педал Филип как тормозеше Милена вчера не е истина. Разправя ''Какво ми бичиш стойки и ми вадиш табелки?'' '' Да те набия ли трябва?''.Оффффф не се ли разбира от дума.Смотаняк.
http://vbox7.com/play:8f6d071e  _________________ If I WaNt To
I CaN TaKe YoU
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
plami

|
Пуснато на: Съб Яну 19, 2008 6:25 pm Заглавие: |
|
|
МНОГО МЕ ПОДРАЗНИ...... Видя какво губи и не можа да разбере,че всичко е свършило....... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|