Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
6tefkata

|
Пуснато на: Нед Окт 28, 2007 4:36 pm Заглавие: Кое предпочитате??? |
|
|
Знам че още не е започнал Островът на изкушенията но как мислите - кое е по-интересно?Биг Брадър или Островът?!? Очаквам мненията ви преди и след старта на новото реалити! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
bonin
|
Пуснато на: Нед Ное 11, 2007 12:41 pm Заглавие: |
|
|
ПРЕДПОЧИТАМ Big Brother , ТЪЙ КАТО НАИСТИНА ТОВА Е РЕАЛИТИ - ИМА ИЗЛЪЧВАНИЯ НА ЖИВО,ЕДИНСТВЕНО РЕЖИСЬОР СЕ НАМЕСВА В РЕПОРТАЖИТЕ ВЕЧЕР, ДОКАТО ОСТРОВА Е НАПРАВЕН ФИЛМ И ИМА ГОЛЯМА МАНИПУЛАЦИЯ/ ТЕЛЕВИЗИЯТА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ МАНИПУЛАТОР/ОСВЕН ТОВА СЕ ГОВОРИ , ЧЕ НА ИЗКУСИТЕЛИТЕ И ИЗКУСИТЕЛКИТЕ/МНОГО ЛЕКИ ЖЕНИ- К.....И/ ЩЕ ИМ СЕ ЗАПЛАТИ ДОСТА ДОБРЕ ,АКО ИМА СЕКС,Т.Е. ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mgxpower

Регистриран на: 25 Ное 2007 Мнения: 81 Местожителство: Варна/Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Ное 25, 2007 11:55 am Заглавие: |
|
|
Островът...предпочитам да съм пред тази красива и екзотична природа..отколкото да съм във една къща затворен като хамстер! _________________
http://www.vbox7.com/user:mgxpower |
|
Върнете се в началото |
|
 |
danielkata87
|
Пуснато на: Нед Дек 02, 2007 9:47 pm Заглавие: :) |
|
|
Пиши на кирилица _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Чет Дек 27, 2007 12:10 pm Заглавие: |
|
|
пРЕДПОЧИТАМ ''Биг Брадър''.На мен лично то ми е по-интересно!?Но,ако трябва да избирам в кое да участвам подкрепям напълно Ники. _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Пет Дек 28, 2007 8:30 pm Заглавие: |
|
|
Какво става,защо не дават островът баси тъпаците _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

|
Пуснато на: Съб Дек 29, 2007 9:20 am Заглавие: |
|
|
jessy написа: |
Какво става,защо не дават островът баси тъпаците |
В коледната седмица не дават филми и предавания,но тази седмица ще го има!? _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
angel_from_darkness
Регистриран на: 28 Дек 2007 Мнения: 19 Местожителство: We are me and you.....Just I'm behind you
|
Пуснато на: Нед Дек 30, 2007 10:54 am Заглавие: |
|
|
Аз харесвам Сървайвър.Но пред "Островът на Лигльовците",предпочитам Биг Брадър. _________________ "Listen to your heart before you tell him goodbye!"
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
SeLeNe~
|
Пуснато на: Съб Яну 12, 2008 5:11 pm Заглавие: |
|
|
Принципно харесвам Биг Брадър и много се ядосахт като разбрах, че тази есен няма да го дават, но Островът също е готино, а и е по-ново. Биг Брадър вече е имало 100 пъти. Би било гот, ако напролет дават пак него, пък другата есен - отново "Островът". А дано. (: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

|
Пуснато на: Съб Яну 12, 2008 6:22 pm Заглавие: |
|
|
SeLeNe~ написа: |
Принципно харесвам Биг Брадър и много се ядосахт като разбрах, че тази есен няма да го дават, но Островът също е готино, а и е по-ново. Биг Брадър вече е имало 100 пъти. Би било гот, ако напролет дават пак него, пък другата есен - отново "Островът". А дано. (: |
На пролет ще дават ''Пей с мен'',а на есен ''Пълна промяна'' като този път се очаква то да се излъчва пет пъти седмично,така че Биг Брадър може да има евентуално чак през 2009 _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
SeLeNe~
|
Пуснато на: Съб Яну 12, 2008 6:37 pm Заглавие: |
|
|
gogo__15 написа: |
На пролет ще дават ''Пей с мен'',а на есен ''Пълна промяна'' като този път се очаква то да се излъчва пет пъти седмично,така че Биг Брадър може да има евентуално чак през 2009 |
О-о-о.
Пълна промяна съкс, бъркат си в устите и т.н.
А това "Пей с мен" някакъв вариант на STAR ACADEMY и Music Idol ли ще е? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

|
Пуснато на: Съб Яну 12, 2008 7:37 pm Заглавие: |
|
|
gogo__15 написа: |
На пролет ще дават ''Пей с мен'',а на есен ''Пълна промяна'' като този път се очаква то да се излъчва пет пъти седмично,така че Биг Брадър може да има евентуално чак през 2009 |
О-о-о.
Пълна промяна съкс, бъркат си в устите и т.н.
А това "Пей с мен" някакъв вариант на STAR ACADEMY и Music Idol ли ще е? |
Ами аз съм дал инфо за него.Виж ТВ предавания.Но по се доближава до Стар Академи.А,колкото до ''Пълна Промяна'' мен ми харесва и бих се подложил на ''Пълна Промяна'',защото имам нужда. _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
|