Предишната тема :: Следващата тема |
Trqbva6e li spored vas Veronika da u4astva v turneto Planeta Prima 2006? |
Da |
|
86% |
[ 13 ] |
Ne |
|
13% |
[ 2 ] |
|
Общо гласове : 15 |
|
Автор |
Съобщение |
WENDY

|
Пуснато на: Пон Юли 10, 2006 8:10 am Заглавие: Вероника |
|
|
Kakvo mislite za Veronika?
Na men li4no mi e lubimata pevica.Ima hubavi pesni i jalko 4e nqma da hodi na turneto.Tiq ot Payner dopuskat golqma gre6ka kato ne q vzimat,mnogo im se qdosah!!!Qvno v Payner trudyt ostava neocenen! Tq e tolkova rabotliva i vinagi izpipva hubavo ne6tata!
Takova e moeto mnenie!Sega ste vie!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ani_Girl
|
Пуснато на: Пон Юли 10, 2006 8:18 am Заглавие: |
|
|
Да според мен трябваше да участва,но кой те пита.За всеки случай тя има много нови и по-хубави песни он оная Малина,която ако не бяха дуетите й с Азис сигурно никой нямаше да я слуша вече.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Пон Юли 10, 2006 11:39 am Заглавие: |
|
|
Голяма сладурана е и е много миличка. Новия й албум е супер хитов, пълен с много добри песни. Според мен също, тя заслужаваше да бъде на турнето и да й се радваме. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
desi_jc

|
Пуснато на: Пон Юли 10, 2006 11:54 am Заглавие: |
|
|
Вероника е много готина, а пък е и талантлива. Не разбирам защо няма да е на турнето, след като сред певиците има и такива, които не са толкова добри, колкото нея!!! Много ми е гадно, че няма да е там - аз ан нея са надявах най-много! _________________ I feel your voice...
I can hear no other noise! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EliTo___
|
Пуснато на: Пон Юли 10, 2006 2:06 pm Заглавие: |
|
|
blaa
Последната промяна е направена от EliTo___ на Нед Юли 08, 2007 3:08 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
WENDY

|
Пуснато на: Вто Юли 11, 2006 7:53 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря за подкрепата!Радвам се че досега всички сте съгласни с мен!
В тази тема пишете също кои са любимите ви нейни песни, а може също да коментирате най-новите й клипове.Моля ви също да споделяте тук и някои интересни клюки около Вероника понеже искам да знам всичко което става с нея!!!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ani_Girl
|
Пуснато на: Вто Юли 11, 2006 8:35 pm Заглавие: |
|
|
Рони има много готини песнички!Най ми харесват песните "Грешен сьн","Завинаги тя" и още много много други....
Най-новото около нея е че записа нова песен и скоро ще може да я гледаме по Планета,все още се уточнява какьв да е сценария на клипа.Предполага се,че това ще е нейния летен хит.
А ето и част от текста на тази песен:"Всички гледат тази влюбена двойка...Другите не са ли виждали влюбени,какво ги гледат...
Мисля,че ще е готина песничката!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
WENDY

|
Пуснато на: Чет Юли 13, 2006 4:24 pm Заглавие: |
|
|
Не знам защо обаче много ме кефат клиповете не песните "Достъп забранен" и "Скандал".И то не само клиповете ами и самите песни ме кефат,но клиповете са много специални - заснети са край морето и в тях има много живот. Иска ми се и това лято Вероника да направи поне още един такъв клип!!!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
desi_jc

|
Пуснато на: Чет Юли 13, 2006 7:20 pm Заглавие: |
|
|
WENDY написа: |
Не знам защо обаче много ме кефат клиповете не песните "Достъп забранен" и "Скандал".И то не само клиповете ами и самите песни ме кефат,но клиповете са много специални - заснети са край морето и в тях има много живот. Иска ми се и това лято Вероника да направи поне още един такъв клип!!!  |
"Достъп забранен" ми е любимата песен на Вероника - просто е супер, клипът също!!! _________________ I feel your voice...
I can hear no other noise! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mon4eto
|
Пуснато на: Нед Юли 16, 2006 3:43 pm Заглавие: |
|
|
Veronika e naistina neveroqtna peviza i mnogo vi molq po4itatelite i da izpratqt po edin ili pove4e e-maili na tv Planeta i da im kajat 4e stra6no barkat .Az ve4e go napravix s va6a pomo6t se nadqvam da uspeem!!!Vklu4ete se i vie! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ani_Girl
|
Пуснато на: Нед Юли 16, 2006 4:36 pm Заглавие: |
|
|
И да пращаме и да не пращаме вече няма смисьл,ясно е че тя няма да участва но с това не идва края на света.Може би другата година ще я видим на турнето,но не и тази  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
WENDY

|
Пуснато на: Нед Юли 16, 2006 9:04 pm Заглавие: |
|
|
Ама айде повече хора да гласуват в анкетата щото тя е само за 30 дни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mon4eto
|
Пуснато на: Пон Юли 17, 2006 11:32 am Заглавие: |
|
|
SAGLASNA SAM S TEB WENDY NEKA POVE4E XORA SE VKLU4AT ZA6T6TOTO NQMA NIKAKVO VREMEEEEEEEEEE!!!!!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ani_Girl
|
Пуснато на: Пон Юли 17, 2006 4:18 pm Заглавие: |
|
|
Ето една статия която намерих за Вероника в един сайт.Дано обаче това което пише да не е вярно,защото ще ми е много мьчно ако спре да пее тази сладурана
Още една от фолк звездите на поп фолка, чака дете. Това засега са слухове, но нищо чудно да се окажат реалност. Наскоро сключилата брак певица, обяснила, че това била и причината да помоли Митко Димитров да не бъде включена в таз годишното турне на фирма Пайнер. По този ночин може да се обясни и защо певицата отказва масово участия. Друга коментирана клюка в средите на фолака е , че Вероника най-вероятно ще спре да пее, по "заръка" на мъжа си. В поп фолка това е често срещано явление. Такава съдба има и Евита, една от хитовите едно време изпълнителки. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
емчето

|
Пуснато на: Вто Юли 18, 2006 2:18 pm Заглавие: |
|
|
Бива си я.Не ми е любимата певица,но е много добра.Песните й си ги бива.  _________________
Веднъж се живее....Beeee happyyyyy.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|