Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Търсене в Блясък

Вероника
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> ПОПФОЛК
Предишната тема :: Следващата тема  

Trqbva6e li spored vas Veronika da u4astva v turneto Planeta Prima 2006?
Da
86%
 86%  [ 13 ]
Ne
13%
 13%  [ 2 ]
Общо гласове : 15

Автор Съобщение
WENDY

Местожителство: VrAcA

МнениеПуснато на: Пон Юли 10, 2006 8:10 am    Заглавие: Вероника Отговорете с цитат

Kakvo mislite za Veronika?
Na men li4no mi e lubimata pevica.Ima hubavi pesni i jalko 4e nqma da hodi na turneto.Tiq ot Payner dopuskat golqma gre6ka kato ne q vzimat,mnogo im se qdosah!!!Qvno v Payner trudyt ostava neocenen! Tq e tolkova rabotliva i vinagi izpipva hubavo ne6tata!
Takova e moeto mnenie!Sega ste vie!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ani_Girl

МнениеПуснато на: Пон Юли 10, 2006 8:18 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Да според мен трябваше да участва,но кой те пита.За всеки случай тя има много нови и по-хубави песни он оная Малина,която ако не бяха дуетите й с Азис сигурно никой нямаше да я слуша вече. Evil or Very Mad
Върнете се в началото
VIVI
Moderator

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Юли 10, 2006 11:39 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Голяма сладурана е и е много миличка. Новия й албум е супер хитов, пълен с много добри песни. Според мен също, тя заслужаваше да бъде на турнето и да й се радваме.

Местожителство: Шумен

МнениеПуснато на: Пон Юли 10, 2006 11:54 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Вероника е много готина, а пък е и талантлива. Не разбирам защо няма да е на турнето, след като сред певиците има и такива, които не са толкова добри, колкото нея!!! Много ми е гадно, че няма да е там - аз ан нея са надявах най-много! Sad Sad Sad Sad Sad

I can hear no other noise!
Върнете се в началото
EliTo___

МнениеПуснато на: Пон Юли 10, 2006 2:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

blaa

Последната промяна е направена от EliTo___ на Нед Юли 08, 2007 3:08 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
WENDY

МнениеПуснато на: Вто Юли 11, 2006 7:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря за подкрепата!Радвам се че досега всички сте съгласни с мен!
В тази тема пишете също кои са любимите ви нейни песни, а може също да коментирате най-новите й клипове.Моля ви също да споделяте тук и някои интересни клюки около Вероника понеже искам да знам всичко което става с нея!!! Wink Wink Wink
Върнете се в началото
Ani_Girl

МнениеПуснато на: Вто Юли 11, 2006 8:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Рони има много готини песнички!Най ми харесват песните "Грешен сьн","Завинаги тя" и още много много други....
Най-новото около нея е че записа нова песен и скоро ще може да я гледаме по Планета,все още се уточнява какьв да е сценария на клипа.Предполага се,че това ще е нейния летен хит.
А ето и част от текста на тази песен:"Всички гледат тази влюбена двойка...Другите не са ли виждали влюбени,какво ги гледат...
Мисля,че ще е готина песничката! Razz
Върнете се в началото
WENDY

МнениеПуснато на: Чет Юли 13, 2006 4:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не знам защо обаче много ме кефат клиповете не песните "Достъп забранен" и "Скандал".И то не само клиповете ами и самите песни ме кефат,но клиповете са много специални - заснети са край морето и в тях има много живот. Иска ми се и това лято Вероника да направи поне още един такъв клип!!! Wink Very Happy Wink
Върнете се в началото
desi_jc

Местожителство: Шумен

МнениеПуснато на: Чет Юли 13, 2006 7:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

WENDY написа:
Не знам защо обаче много ме кефат клиповете не песните "Достъп забранен" и "Скандал".И то не само клиповете ами и самите песни ме кефат,но клиповете са много специални - заснети са край морето и в тях има много живот. Иска ми се и това лято Вероника да направи поне още един такъв клип!!! Wink Very Happy Wink

"Достъп забранен" ми е любимата песен на Вероника - просто е супер, клипът също!!!

I can hear no other noise!
Върнете се в началото
mon4eto

МнениеПуснато на: Нед Юли 16, 2006 3:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Veronika e naistina neveroqtna peviza i mnogo vi molq po4itatelite i da izpratqt po edin ili pove4e e-maili na tv Planeta i da im kajat 4e stra6no barkat .Az ve4e go napravix s va6a pomo6t se nadqvam da uspeem!!!Vklu4ete se i vie!
Върнете се в началото
Ani_Girl

МнениеПуснато на: Нед Юли 16, 2006 4:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

И да пращаме и да не пращаме вече няма смисьл,ясно е че тя няма да участва но с това не идва края на света.Може би другата година ще я видим на турнето,но не и тази Wink
Върнете се в началото
WENDY

МнениеПуснато на: Нед Юли 16, 2006 9:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ама айде повече хора да гласуват в анкетата щото тя е само за 30 дни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Върнете се в началото
mon4eto

МнениеПуснато на: Пон Юли 17, 2006 11:32 am    Заглавие: Отговорете с цитат

SAGLASNA SAM S TEB WENDY NEKA POVE4E XORA SE VKLU4AT ZA6T6TOTO NQMA NIKAKVO VREMEEEEEEEEEE!!!!! Confused
Върнете се в началото
Ani_Girl

МнениеПуснато на: Пон Юли 17, 2006 4:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ето една статия която намерих за Вероника в един сайт.Дано обаче това което пише да не е вярно,защото ще ми е много мьчно ако спре да пее тази сладурана Crying or Very sad

Още една от фолк звездите на поп фолка, чака дете. Това засега са слухове, но нищо чудно да се окажат реалност. Наскоро сключилата брак певица, обяснила, че това била и причината да помоли Митко Димитров да не бъде включена в таз годишното турне на фирма Пайнер. По този ночин може да се обясни и защо певицата отказва масово участия. Друга коментирана клюка в средите на фолака е , че Вероника най-вероятно ще спре да пее, по "заръка" на мъжа си. В поп фолка това е често срещано явление. Такава съдба има и Евита, една от хитовите едно време изпълнителки.
Върнете се в началото
емчето

Местожителство: България

МнениеПуснато на: Вто Юли 18, 2006 2:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Бива си я.Не ми е любимата певица,но е много добра.Песните й си ги бива. Surprised

Веднъж се живее....Beeee happyyyyy....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя AIM Адрес
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> ПОПФОЛК Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 1 от 4

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети